Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
Anonymous - Wto 23 Mar, 2010 w xsi do roku chyba 93 bylo gorne mocowanie kolumny na 2 sruby, pozniej bylo na 3 tak jak w s16, vts i innychBarejka - Śro 24 Mar, 2010 sobie przewierci dziurkiqbica - Śro 24 Mar, 2010 mam mocowanie na 3 sruby qbica - Pią 26 Mar, 2010 Jednak nie potrzebuje juz rozpórkiTomcat - Pią 26 Mar, 2010
qbica napisał/a:
Jednak nie potrzebuje juz rozpórki
zapamiętamy Ci to !!!Grzesiek VTS - Sob 27 Mar, 2010 1. Tomcat - rozpórka górna Saxo
2. Saxorulez - rozpórka dolna Saxo
3. ŁukaszS3 - dolot Saxo
4. .....
5. Grzesiek - rozpórka górna Saxo
6. speed555 - rozpórka górna Saxo
7. ŁukaszS3 - dolot 206 s16
8. jarek-malopolsk - rozpórka górna Saxo
9. Grzesiek - rozpórka górna Saxo
10. Grzesiek - rozpórka górna Saxo
Wiec mamy 10 i jedziemy qbica - Sob 27 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
qbica napisał/a:
Jednak nie potrzebuje juz rozpórki
zapamiętamy Ci to !!!
To nie moja wina ktos stad sam zaproponowal mi rozporke Tomcat - Sob 27 Mar, 2010
Grzesiek VTS napisał/a:
1. Tomcat - rozpórka górna Saxo
2. Saxorulez - rozpórka dolna Saxo
3. ŁukaszS3 - dolot Saxo
4. .....
5. Grzesiek - rozpórka górna Saxo
6. speed555 - rozpórka górna Saxo
7. ŁukaszS3 - dolot 206 s16
8. jarek-malopolsk - rozpórka górna Saxo
9. Grzesiek - rozpórka górna Saxo
10. Grzesiek - rozpórka górna Saxo
Wiec mamy 10 i jedziemy
AMEN ! Niebawem konkrety.Grzesiek VTS - Wto 30 Mar, 2010 zamowienie poszlo do wyceny ŁukaszS3 - Wto 06 Kwi, 2010 I jak wiadomo coś w temacie?itr 911 - Wto 06 Kwi, 2010 Ja mam lamerskie pytanie odnośnie montażu dolotu
Do czego są te samoprzylepne podkładki co były dołączone do zestawu???
Dopiero go montuje i tak się zastanawiam gdzie to ma być?
Dzięksspeed555 - Wto 06 Kwi, 2010 Ja nimi obkleilem rure w miejscu stuku z plastikiem (podobno do tego one są:P)
ja sie zastanawiam czy mocowac puszke do pasa przedniego bo narazie mi sie jakos tzyma nieprzymocowana ale nie wiem na dluzsza mete jak to zrobić bo jednak ona troche mi "lata";pitr 911 - Wto 06 Kwi, 2010 no właśnie myślałem, że to do tego
Ja muszę zrobić cięcie pasa przedniego i po tym zabiegu dorobić jakieś mocowanko.Tomcat - Śro 07 Kwi, 2010 Panowie, ceny są dokładnie takie jak pisałem na początku. Może nawet wystarczy na przesyłkę, bo euro potaniało.
Jedna kwestia niepewna to dolot do 206 o który pytał ŁukaszS3. Cena jest taka jak podałem, ale tylko do 20 kwietnia. Dlaczego ? Nie wiem
Jeśli chodzi o rozpórki, to w tym momencie dostępne są tylko aluminiowe. Czekam na odpowiedź kiedy będą dostępne stalowe - czerwone, bo tak właściwie to nie wiem z jakiego materiału są lepsze.martin.h - Śro 07 Kwi, 2010
Tomcat napisał/a:
Jeśli chodzi o rozpórki, to w tym momencie dostępne są tylko aluminiowe. Czekam na odpowiedź kiedy będą dostępne stalowe - czerwone, bo tak właściwie to nie wiem z jakiego materiału są lepsze.
Aluminium nie dość, że jest lżejsze, to jest też sztywniejsze, o ile nie jest to czyste aluminium tylko stop.