To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

M - Śro 14 Kwi, 2010

martin.h napisał/a:

Kolejne potwierdzenie, że jesteśmy jednek popie.rdolonym narodem.

Mów za siebie Martin.
To ze ktos chce 10k bo jest okazja oznacza ze caly narod jest pomylony?

martin.h - Śro 14 Kwi, 2010

eM napisał/a:
martin.h napisał/a:

Mów za siebie Martin.

Spójrz na allegro, akcje sms'owe itd. itp.
Zawsze byliśmy narodem, który próbował zarobić na czyimś nieszczęściu. Tak było, jest i będzie.

Druga sprawa, spójrz co pisałeś jeszcze kilka dni temu o islamistach.

106 - Śro 14 Kwi, 2010

tanie pokoje do wynajecia... info na pw

:D

Bad-i - Śro 14 Kwi, 2010

kiedys mialem kupic mieszkanie w Krakowie, ale mysle ze by sie nie zwróciło.

Bartek pozycz odemnie namiot i zrob noclegownie na dzialce.

M - Śro 14 Kwi, 2010

martin.h napisał/a:
eM napisał/a:
martin.h napisał/a:

Mów za siebie Martin.

Spójrz na allegro, akcje sms'owe itd. itp.
Zawsze byliśmy narodem, który próbował zarobić na czyimś nieszczęściu. Tak było, jest i będzie.

Druga sprawa, spójrz co pisałeś jeszcze kilka dni temu o islamistach.

To może twój naród taki jest Martin.
Co do islamistów świetne porównanie - ja sobie biore za przykład np pakistan a ty za to jednego Pana z Krakowa i kilkudziesięciu z allegro!

Odpowiedziałem Ci chociaz wcale nie mialem ochoty się rozpisywać - ale to tak żeby mnie nie posądzano o "brak argumentów".

anjas - Śro 14 Kwi, 2010

ale o co chodzi? gość ma luksusowy apartament w Krakowie, jest ogromny popyt to cena idzie w górę. Normalne na wolnym rynku (chyba, ze czegos nie doczytalem...).

Gdyby się kiedyś okazało, że jest straszny bum na peugeoty 106 rallye, wszystkie były wyprzedane a np. Hołek z Kuzajem by się bili o Twój samochód Martin to sprzedałbyś go za cenę rynkową obecnie (powiedzmy 10 tysięcy). Nawet gdyby tak im zależało, że spokojnie mogliby dac po 100 tysięcy?

kamil - Śro 14 Kwi, 2010

1. Nawet jak coś było na czarnych skrzynkach, co mogłoby sugerować "naciski na pilotów" to opinia publiczna się o tym nie dowie.

2. wybuchy w filmie to eksplozje amunicji oficerów BOR

3. Karq, dlaczego uważasz, że Rosjanie są szurnięci - bo jakiś pajac nagrywał konających ludzi ? Mało podobnych sytuacji znajdziesz u nas czy w innych krajach ?

PiTT - Śro 14 Kwi, 2010

ja także uważam że spora część narodu jest ostro poyebana
ale ja już o tym dawno mówiłem :)

M - Śro 14 Kwi, 2010

kamil napisał/a:

Skąd ta pewność?

Michał - Śro 14 Kwi, 2010

Nic nie pisałem, ale napisze . Skopiuje , bo podoba mi sie i pokazuje co o tym wszystkim sądze.

15 minut po śmierci Prezydenta i setki innych osób 3/4 internetu poczuło w sobie zajebistą potrzebę napisania swoich przemyśleń ( też hh.org ) . Jeszcze dobrze samolot nie ostygł i nie upewniono się czy to w ogóle ten, a już czytaliśmy trzydzieści kurwa podsumowań prezydentury, przemyśleń na temat zrządzeń losu, zabafnych dofcipków, pożal się boże konstytucjonalistów ( moze na forum o tym dokladnie nie było, ale juz niektórzy rozprawili sie z pilotami, ruskimi, prezydentem ... ) (“Polska stracila racje stanu, teraz zastąpi go Prezydent Warszawy!”) czy też zawodowych konstytucjonalistów z telewizji (“znałem wszystkie te ofiary, w mojej pracy naukowej spotyka się wysoko postawione osoby, obecnie badam problem ple ple ple, a na obiad był kalafior”). Nie zabrakło oczywiście prognozy nadchodzącej kampanii prezydenckiej (mniej więcej przy setnej blogowej notce na ten temat o tragedii dowiadywał się Tusku), w której wszyscy już doskonale wiedzieli kto wystartuje i co zrobi Jarek
ide zrobić kupę ...

M - Śro 14 Kwi, 2010

Dlatego zamknąłem tamten temat.
kamil - Śro 14 Kwi, 2010

eM napisał/a:
kamil napisał/a:

Skąd ta pewność?

z mediów, gdyby były inne możliwe scenariusze to by o tym powiedzieli. Gdzieś właśnie przed chwilą słyszałem chyba jakiegoś gościa ze Skrzydlatej Polski, który mówił o tych wybuchach jako o eksplozjach właśnie amunicji pracowników BOR.

a nawet jakby to byli oficerowie rosyjscy to chyba przede wszystkim strzelali dla odstraszenia gapiów (no bo po co innego mieliby strzelać ???) lub co gorsza tych co polują na cudze mienie (case wypadku w Kabatach w 1987), ale raczej w tą teorię nie wierze...zdecydowanie przemawia do mnie pierwsza wersja ;)

PiTT - Śro 14 Kwi, 2010

powiem tak, jak ginie ktoś znajomy, np. w wypadku samochodowym to osoby które go znały czują się fatalnie, to jest normalny odruch
teraz jest podobnie, zginęły osoby medialne, oglądaliśmy ich codziennie w tv, więc siłą rzeczy mamy poprawny odruch rozpaczy i współczucia
ale jak ktoś zaczyna wykorzystywać takie sytuacje dla swoich korzyści to jest zwyczajnym CHOOJEM!

martin.h - Śro 14 Kwi, 2010

anjas napisał/a:
No bez przesady. Wodę każdy musi pić, żeby przeżyć.
Ale nocowanie w hotelu nie jest potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych.

Kogo to interesuje. spójrz co robili Polacy podczas II wojny światowej.

anjas - Śro 14 Kwi, 2010

martin.h napisał/a:
Kogo to interesuje. spójrz co robili Polacy podczas II wojny światowej.

???

Co kogo interesuje?

Co robili Polacy podczas II wojny światowej?
(czego nie robili Anglicy, Rumuni, Bułgarzy, Włosi, Hiszpanie itd. itd.?)