na dzień dzisiejszy nie ma silnika w samochodzie i nie wiadomo kiedy do niego trafi... generalnie wesoło nie jest 106 - Śro 07 Lip, 2010
Bad-i napisał/a:
p.s. Bartek punktuje 10 pierwszych
wiem ale miejsce w pierwszej polowie jest fajniejsze
bez cisnienia, stresu i bedzie fajnie... jeszcze 10 dni...
qbus to standardowo
przeglad czy jakas awaria?Bad-i - Śro 07 Lip, 2010
106 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
p.s. Bartek punktuje 10 pierwszych
wiem ale miejsce w pierwszej polowie jest fajniejsze
bez cisnienia, stresu i bedzie fajnie... jeszcze 10 dni...
qbus to standardowo
przeglad czy jakas awaria?
Bartek musi być, to moje rodzinne strony
qbus - trzymam kciuki ze dacie rade, w sumie meczace sa te przygotowaniaqbus - Śro 07 Lip, 2010 generalnie to cos bylo nie tak od poczatku z tym silnikiem, byl problem z jego wystrojeniem, po raz drugi zdiagnozowano awarie glowicy (3 gniazda zaworowe byly wypalone, najprawdopodobniej blad przy jej obrobce, za duzo bylo sciagniete) jest szansa ze motor sie bedize jutro skladal jesli glowica ktora znalezli nasi mechanicy bedzie sie jeszcze do czegos nadawala.Anonymous - Śro 07 Lip, 2010 W myślenicach już grzeją gumy przed rajdem
jarek-malopolska - Czw 08 Lip, 2010 DObrze, że delegat Burdalski nie jechał za nim, bo by potępił takie zachownie na dojazdówce Anonymous - Czw 08 Lip, 2010 I ludzi tam z chodnika przepędził w pole.
Pan Burdalski to temat na dłuższą dyskusję...jarek-malopolska - Czw 08 Lip, 2010 ojj tak.. Marek23 - Pią 09 Lip, 2010 Powodzenie chłopaki. Co do zwyciestwa w generalce,to raczej niespodzianek nie będzie,Chuchała wyjaśni.Anonymous - Pią 09 Lip, 2010 Też tak myślę, ale jestem ciekaw czy Hankiewicz w nowym aucie da radę, czy też nie. Mam nadzieję że nie Anonymous - Pią 09 Lip, 2010 Bartooooooooooooo zobacz nr 103
Darek Karamon speed555 - Pią 09 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
I ludzi tam z chodnika przepędził w pole.
Pan Burdalski to temat na dłuższą dyskusję...
hehe ja i jarek-malopolsk mozemy cos na ten temat powiedziec:)matt - Sob 10 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
Bartooooooooooooo zobacz nr 103
Darek Karamon
zara przede mną, kto to?Anonymous - Sob 10 Lip, 2010 kolega z KJSów z AK Centrum .... spoko gość, pozdrów go ode mnie jak nie uda mi się go spotkać