...to swoją drogą Myślałem o innych "salonach"KonradMK - Pią 18 Cze, 2010 Yeti + krata i masz wariatasaxorulez - Pią 18 Cze, 2010
Marcel 08 napisał/a:
ponadto Mitcar na Puławskiej i jeździliśmy Outlanderem cena 130k i musze przeznać,że gdyby wsadzili tam cichszy silnik a nie na pompo-wtryskiwaczach to SUPER, walory jezdne +, przstrzeń w środku +, bagażnik +, car audio w serii W+, obsługa na początku słabo poźniej +
Unikaj 2.0 diesel - właśnie z tego samego serwisu wiem że ten silnik generuje im 80% dochodów z napraw Praktycznie ciągle się coś sra.. to jest jednostka z VW i jest średnio udanastrick - Pią 18 Cze, 2010
saxorulez napisał/a:
Unikaj 2.0 diesel - właśnie z tego samego serwisu wiem że ten silnik generuje im 80% dochodów z napraw Praktycznie ciągle się coś sra.. to jest jednostka z VW i jest średnio udana
To moj stary chyba dobrze trafil, bo 2 lata jezdzi i nic sie nie dzieje Drone - Pią 18 Cze, 2010
Maciusiowy napisał/a:
osobiście jednak nie kupiłbym takiego małego SUV'a, bo te samochody nie mają sensu, ani to ładne, ani szczególnie pojemne, tym bardziej nie szybkie...a i w terenie dupa, bo na pierwszej lepszej trawie się zakopie
Jednak jakieś plusy mają:
1. Wyżej siedzisz. To duża zaleta dla lasek. W korku też zaleta nie do przecenienia. Widzisz więcej niż inni i możesz zajmować pas który widzisz że dalej jedzie szybciej
2. W razie wypadku to Twój zderzak wpada w okno przeciwnika, a nie odwrotnie. Jak dostajesz z boku, to dostajesz w nogi, a nie w nerki.saxorulez - Pią 18 Cze, 2010 strick,
jedna jaskółka wiosny nie czyni - ale jakoś nie jestem przekonany do tego silnikak-mart - Pią 18 Cze, 2010 bardzo dobre rozwiazanie, bardzo rozwojowy silnik.
samym programem robi sie +20%
potem wydech MG i dolot.
wiadomo!Anonymous - Pią 18 Cze, 2010
saxorulez napisał/a:
to jest jednostka z VW i jest średnio udana
To jest 2.0 TDI ze słynną wadą zębatki na wale?saxorulez - Pią 18 Cze, 2010 zdaje się że tak. nie pytałem dlaczego one często na serwis wracająk-mart - Pią 18 Cze, 2010 ganiajac po roznych salonach w warszawie, natknalem sie na to
Jednak jakieś plusy mają:
1. Wyżej siedzisz. To duża zaleta dla lasek. W korku też zaleta nie do przecenienia. Widzisz więcej niż inni i możesz zajmować pas który widzisz że dalej jedzie szybciej
2. W razie wypadku to Twój zderzak wpada w okno przeciwnika, a nie odwrotnie. Jak dostajesz z boku, to dostajesz w nogi, a nie w nerki.
ad.1
kupując auto do jazdy w korku, lepiej zainwestować w dobre obuwie i ganiać z buta Co do widzenia, jeżeli ktoś ma problem, polecam wizytę u okulisty...widzenie "więcej niż inni" mnie nie przekonuje...tym bardziej w korku średnio to potrzebne. A dla lasek lepiej zainwestować w lusterko i podtrzymki do kosmetyków niż w mini SUV-a do nieczego.
ad.2
to nie jelcz, żeby miał zderzak na wysokości mojego okna
PS. k-mart , flaczki bym wszamał kurcze Janusz - Pią 18 Cze, 2010
AndreXSi napisał/a:
To jest 2.0 TDI ze słynną wadą zębatki na wale?
chodzi o napęd pompy oleju, która jest umocowana na czymś w rodzaju ołówka, czyli takiego 6katnego pretntu, on się obrabia i zaczyna się kręcić nie napędzając pompy oleju...
potem już nie musze tłumaczyć co sie z tym dzieje, ale to nie jedyne wady 2.0tdi... generalnie to taki nastepca słynnego 2.5tdi...
szef ma tiguana 2.0tdi, prawie nim nie jeździ a i tak sie coś non stop sra
co do suv to Maciusiowy wszystko wytłumaczył w tym temacie, można zamknąć.Jakarti - Pią 18 Cze, 2010 Marcel chce kupic SUV'a.
nie pytal czy to sluszny wybor
widac, ze ma po propstu zagwozdke ktory samochod wybrac. pewnie dlatego, ze to on z Paulina dysponuje tą kasą a nie my
latwo sie wydaje cudze pieniadze.
a uwagi o awaryjnosci jak najbardziej na miejscu
zauwazyliscie, ze to co kupuje Papa Stricka nigdy sie nie psuje? heheheh zartuje Patryniu.