Tutaj bardziej prawdopodobne jest cofnięcie licznika o jakieś 0.5mln, serio.
swoją drogą, kurza twarz, wykrakałem...Vlodarsky - Wto 04 Sty, 2011 A później jedzie taki biedny Warszawiaczek na Śląsk albo do Wielkopolski i kupuje auto nietłuczone po małym przebiegu... śmieszy mnie jak rodak rodaka dyma w dupe... oby temu oszustowi się żona w łóżku zesrałaJanusz - Wto 04 Sty, 2011
Vlodarsky napisał/a:
rodak rodaka dyma w dupe...
w dupę harata powinno być nox - Wto 26 Kwi, 2011 MAm prośbe o sprawdzenie auta
Obydwa Viny to vw golf 2008 1.9 tdi 105 Km Czarny 5 drzwiowy z polskiego salonu , rzekomo bezwypadkowe z przebiegiem ok 67 tyś
WVWZZZ1KZ9W076124
oraz drugi prawie taki sam
WVWZZZ1KZ8P080337
z góry dzięki jak by sie dało sprawdzić w miarę szybko to będę bardzo wdzięcznyvitesse - Wto 26 Kwi, 2011 przepraszam ze zapytam
czy tu sie napije vin'a ?nox - Śro 27 Kwi, 2011 Naprawde nikt ?Janusz - Śro 27 Kwi, 2011 eee no ja
ale jutro, przypomnij sie prosze na tel. albo PwKarQ - Śro 18 Maj, 2011 Janie Januszu, pomożesz z VINem VW Janusz - Śro 18 Maj, 2011
Cytat:
Janie Januszu, pomożesz z VINem VW
zapodaj jutro PW i jakies info, o tym samochodzie KarQ - Śro 18 Maj, 2011 Info takie, że w poprzednim motorze przy 220000 obrócił się imbus napędzający wałki w pompie olejowej, przez co zatarł się silnik i turbina
Kolejny (obecny) motor znalazłem z przebiegiem (ponoć) 90000 z roku 2008, po wyglądzie zewnętrznym vs. zatarty motor mógł faktycznie tyle mieć, ale teraz znów zaczęły się wibracje co wskazuje ponownie na wałki wyrównujące w pompie i tak się zastanawiam czy aby na pewno ma te 90000km
Dywagując, właśnie sobie uświadomiłem, że ch.. a nie sprawdzisz mi historię motoru bo mam VIN auta a nie silnika Janusz - Śro 18 Maj, 2011
Cytat:
Info takie, że w poprzednim motorze przy 220000 obrócił się imbus napędzający wałki w pompie olejowej, przez co zatarł się silnik i turbina
Kolejny (obecny) motor znalazłem z przebiegiem (ponoć) 90000 z roku 2008, po wyglądzie zewnętrznym vs. zatarty motor mógł faktycznie tyle mieć, ale teraz znów zaczęły się wibracje co wskazuje ponownie na wałki wyrównujące w pompie i tak się zastanawiam czy aby na pewno ma te 90000km
Dywagując, właśnie sobie uświadomiłem, że ch.. a nie sprawdzisz mi historię motoru bo mam VIN auta a nie silnika
czyli 2.0TDI zmielony ołówek napędzający pompę oleju. KLASYKA. jak kupiłeś silnik nawet mający 90000 ale ten z przed poprawki systemu napędzania pompy oleju to możesz mieć pecha i powtórke z rozrywki niestety nie powiem CI czy twój nowy silnik jest z przed poprawki czy juz po, bo nie pamiętam kiedy to zmienili ale postaram się dowiedzieć coś jutro KarQ - Śro 18 Maj, 2011 Lada dzień jadę na przeróbkę tego fuckupa, drugi raz zatarcia chcę uniknąć