przepraszam, dlaczego nikt nie skomentował ciekawego wywiadu, który wrzuciłem
Sam sobie odpowiedzanjas - Czw 22 Lip, 2010 myślę, że nikt nie chce wywoływać wojny z tymi, którzy przestali się interesować polityką M - Czw 22 Lip, 2010
anjas napisał/a:
myślę, że nikt nie chce wywoływać wojny z tymi, którzy przestali się interesować polityką
Mam to w kapsluJacek - Czw 22 Lip, 2010
eM napisał/a:
anjas napisał/a:
myślę, że nikt nie chce wywoływać wojny z tymi, którzy przestali się interesować polityką
Mam to w kapslu
uwaga! zagadka!
GDZIE eM ma kapsel? mi - Czw 22 Lip, 2010 po drugiej stronie barykady?Jacek - Czw 22 Lip, 2010 hie hie, oooo to toM - Czw 22 Lip, 2010 Smieszne jak gornik udajacy murzynaCHRZANEK - Czw 22 Lip, 2010
anjas napisał/a:
miał pełną michę i czyste kapcie
Hehehehe - "czyste" - a to dobre
A tak swoją drogą ciekawe czy kiedyś powstanie w PL partia ludzi młodych i w średnim wieku dla których to co będzie za 10-20 lat będzie naprawde ważne, a nie tak jak jest teraz większość polityków jest w wieku emerytalnym (Ci z senatu to już wogóle) i szczerze mówiąc podporządkowują działania temu co będzie za rok, a nie patrzą kompletnie na to co będzie właśnie za lat 5 czy 10
I stad ta chęć przypodobania się jak największej ilości społeczeństwa - a jak wiadomo jak coś jest do wszystkiego...kamil - Czw 22 Lip, 2010 o fajnie się zaczyna dysputa kolegów z forum, co, gdzie i ile ciąć z budżetu CHRZANEK - Pią 23 Lip, 2010 Dobry temat jest.Anonymous - Pią 23 Lip, 2010