Jakarti - Wto 27 Lip, 2010 jeden mieszka w "gorach" , drugi nad rzeką KonradMK - Wto 27 Lip, 2010
Jacek napisał/a:
KonradMK napisał/a:
zefir napisał/a:
Jacek napisał/a:
a co ma wypicie wódki (mniej lub więcej) do tego. niech sobie piją.
ja mówie o zachowaniu ludzi na mazurach którzy nie mają pojęcia jak się tam zachowywać.
wszędzie nasrane, śmieci na każdym kroku a już nie wspomnę o braku umięjętności żeglarskich..itd, itp..
Full agrii, mnie to wku.... rowniez
ale śmieci, sranie i brak umiejętniści to zupełnie nie to o czym pisałem.
a kto komendy u ciebie na łódce wydawał takim językiem?
ma się rozumieć kapitan żeglugi śródlądowej, aj aj ser!
I nie na łódce tylko na jachcie. łódkami pływają pedały.Janusz - Wto 27 Lip, 2010
Cytat:
jeden mieszka w "gorach" , drugi nad rzeką
gdzie Ty na śląsku góry widziałeś ?? chyba te które powstały przy wykopie szybów....Jacek - Wto 27 Lip, 2010 Tarnowskie Góry...no dobra 11km od T. Gór
Bart - Wto 27 Lip, 2010 chyba chodzi o Tarnowskie Góry Jakarti - Wto 27 Lip, 2010 a APOSTROFA i PRZENOSNIE znaja te wyrobniki kopalniane?
Jakarti napisał/a:
"gorach"
rasta - Wto 27 Lip, 2010 saxorulez, a jak wrażenia z trasy do Rucianego, he?KonradMK - Wto 27 Lip, 2010
rasta napisał/a:
saxorulez, a jak wrażenia z trasy do Rucianego, he?
podobno "za drogo" Janusz - Wto 27 Lip, 2010
Jakarti napisał/a:
a APOSTROFA i PRZENOSNIE znaja te wyrobniki kopalniane?
Jakarti napisał/a:
"gorach"
znajo, ale znajomość ich nie zwalnia od podstawowej choćby pobieżnej znajomości topografi Polski ooooo!saxorulez - Wto 27 Lip, 2010 rasta,
very well - szybko sprawnie i przyjemnie, w piatek ruch wiekszy niz jak w niedziele wracałem i nawet da sie pocisnać Anonymous - Wto 27 Lip, 2010 Sprzątać Kurfa po sobie "ŻEGLARZE"