ps. qwa jak ja dzis pisze same bledy mzoe dlatego ze w pracy na szybko TomsoN - Wto 10 Sie, 2010 Wpisywać się i płacić za tą Ułęż bo nie mogę się zmobilizować zapłacić
Maciek popytać się znajomych? Dobijamy do 20 osób przykładowo? Wtedy koszt 150zł?M - Wto 10 Sie, 2010
TomsoN napisał/a:
Wpisywać się i płacić za tą Ułęż bo nie mogę się zmobilizować zapłacić
Maciek popytać się znajomych? Dobijamy do 20 osób przykładowo? Wtedy koszt 150zł?
No wlasnie Wrobel mnie uswiadomił ze poniżej 180zl nie zejdziemy.
Najlepiej zeby bylo 16-18aut, wtedy jedno bedzie niby gratis i bede mogl za to kupic zarcia dla nas zeby zrobić grill time.
Wplacaj Tomson, juz chyba wiekszosc wplacila
Jesli mozesz to daj znac znajomym, moze sebastian by zajrzal?
Tylko daj znac wczesniej kto to jest TomsoN - Wto 10 Sie, 2010 Sebastian jedzie do Lublina, zlot civiców 4g jest wtedy. Jak wrócę z kina to się popytam zefir - Śro 11 Sie, 2010 dowiedzialem sie ze od nas beda raczej napewno jechac dwa auta Antos i Maciek dosyc mocnym CTR, reszta ma sie okreslic dzis wieczorem, wiec najpozniej rano Antos da znac co i jak bo ja niestety po za lodzia jestem M - Czw 12 Sie, 2010 Pięknie, zostały już tylko 4 wpłaty
Adam,Tomson,PG
jak wygląda wasza sytuacja z wplatami?pP - Czw 12 Sie, 2010 ja nie spie jednak M - Czw 12 Sie, 2010 Trudno,
najwyżej wieczorem będzie powrót do domu.rasta - Czw 12 Sie, 2010 Też mi integracja jak nikt nie zostaje M - Czw 12 Sie, 2010 ja zostaje
Integracja
1.eM+1
2.Rasta+1
dla kogo jeszcze mam rezerwować?wasq - Pią 13 Sie, 2010 1.eM+1
2.Rasta+1
3. Toxic
4. -=wasq=-
z tym ze ja z Toxiciem moge byc w jednym pokoju ale oczywiscie dwa łoża odzielne bizon - Pią 13 Sie, 2010
wasq napisał/a:
z tym ze ja z Toxiciem moge byc w jednym pokoju ale oczywiscie dwa łoża odzielne
i po co to tak krecic? pozniej bedziecie po pijaku zsuwac? wasq - Pią 13 Sie, 2010
bizon napisał/a:
wasq napisał/a:
z tym ze ja z Toxiciem moge byc w jednym pokoju ale oczywiscie dwa łoża odzielne
i po co to tak krecic? pozniej bedziecie po pijaku zsuwac?