M - Śro 18 Sie, 2010 Aż nawet nie chce sobie wyobrażać co się dzieje po wciśnięciu gazu.Walle - Śro 18 Sie, 2010
bizon napisał/a:
kurcze, 1.2 w oktawi to chyba troche malo moze byc nie to, ze kierownik rajdowiec, ale do tej pory mial 2.3l r5. ciekawe jak to jezdzi.
ale żaden z kijów i hjundajów w cenie około 60 tysi nie będzie szybszy.
Octavia ma około 10 sekund do paki i w miarę elastyczność - jeździłem, nie jest najgorzej. Napewno lepiej niż 1.6 Pb w kijance i hjundaju.bizon - Śro 18 Sie, 2010
Walle napisał/a:
bizon napisał/a:
kurcze, 1.2 w oktawi to chyba troche malo moze byc nie to, ze kierownik rajdowiec, ale do tej pory mial 2.3l r5. ciekawe jak to jezdzi.
Octavia ma około 10 sekund do paki i w miarę elastyczność - jeździłem, nie jest najgorzej. Napewno lepiej niż 1.6 Pb w kijance i hjundaju.
wierzyc mi sie nie chce Walle - Śro 18 Sie, 2010
Żydomason napisał/a:
Walle napisał/a:
Żydomason napisał/a:
tylko, że fluence to taki trochę sedan na rynki krajów trzeciego świata, coś jak fiat linea
Oj nie bardzo. Linea jest na bazie Punto - klasa B, a Fluence na bazie Megane - a to już jest chyba kompakt czyż nie???
napisałem, że te samochody są tej samej wielkości?
nie wiem co miałeś na myśli, ale możesz o tym napisać szerzej jeśli chcesz.Walle - Śro 18 Sie, 2010
bizon napisał/a:
Walle napisał/a:
bizon napisał/a:
Octavia ma około 10 sekund do paki i w miarę elastyczność - jeździłem, nie jest najgorzej. Napewno lepiej niż 1.6 Pb w kijance i hjundaju.
wierzyc mi sie nie chce
jazda próbna rozwieje wapliwości. Mi się ten silnik na codzień podoba. I mało pali przy spokojnej jeździe. Także mniej niż benzynówki Kia/Hyundai.mi - Śro 18 Sie, 2010
Walle napisał/a:
bardzo cenię silnik 1.2 TSI, do octavii spokojnej starczy na pewno, ale nie przesadzaj proszę - są za tą kasę szybsze kie i hyundaie
Walle napisał/a:
Żydomason napisał/a:
Walle napisał/a:
Żydomason napisał/a:
tylko, że fluence to taki trochę sedan na rynki krajów trzeciego świata, coś jak fiat linea
Oj nie bardzo. Linea jest na bazie Punto - klasa B, a Fluence na bazie Megane - a to już jest chyba kompakt czyż nie???
napisałem, że te samochody są tej samej wielkości?
nie wiem co miałeś na myśli, ale możesz o tym napisać szerzej jeśli chcesz.
czytaj ze zrozumieniem miast cwaniakowaćdzik - Śro 18 Sie, 2010 1.2tsi to jest dobra opcja, przyjemniejsza praca niz wolnossaka, ja jako dupowoz wolalbym cos takiego niz dieslami - Śro 18 Sie, 2010
dzik napisał/a:
jako dupowoz wolalbym cos takiego niz diesla
tym bardziej, że pali w sumie niewiele więcej niż diesleM - Śro 18 Sie, 2010 Jakby przerobić takiego 1.2 na gaz, to dopiero byłby raj.
Wygodny, komfortowy bardzo dynamiczny 1.2 i do tego ekonomiczny.
Rozmarzyłem się.Jacek - Śro 18 Sie, 2010
M napisał/a:
Rozmarzyłem się.
M - Śro 18 Sie, 2010
Jacek napisał/a:
M napisał/a:
Rozmarzyłem się.
Jacek - Śro 18 Sie, 2010 M - Śro 18 Sie, 2010 mi - Śro 18 Sie, 2010
M napisał/a:
Masz racje, niech każdy dba o forum swoimi postami - w informatyce to się nazywa przetwarzanie rozproszone.
M - Śro 18 Sie, 2010
mi napisał/a:
M napisał/a:
Masz racje, niech każdy dba o forum swoimi postami - w informatyce to się nazywa przetwarzanie rozproszone.
Kod:
HydePark Ostatni post: auto do 60k - nowe
O wszystkim , czyli o niczym!!