To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP+RSMP] 20 Rajd Dolnośląski

Anonymous - Czw 30 Wrz, 2010

Termin nadsyłania wniosków był do zeszłej soboty...
Vlodarsky - Czw 30 Wrz, 2010

Jacek napisał/a:
słabo się cenisz

robole tak mają... dodatkowo biorę ze sobą słonine i cebule, a śpie na pace Jumpera w śpiworze.

Bad-i - Czw 30 Wrz, 2010

Mick napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Przykro mi ale to pytanie nie do mnie. Ja tam tylko zamiatam pod dywan.

a Badi mi mówi zawsze, gadaj z Markiem ;D

no nic, wyśle w takim razie wniosek o sąsiadujące miejsce serwisowe

Marek jest szefem i to na jego barkach (głowie) leży całkowita organizacja serwisu. Jedyna rzeczą ktora ja robie to organizacja miejsca wspolnie z BRS Racing.

Dokładnie jest tak jak napisal AndreXSI, termin zglaszania wspolnego serwisu byl do 24go. BRS wyslal nasz wniosek (Tutaj, Kowalczyk, Kołdej) w ostatniej chwili ale dodatkowo po terminie poprosili o dodatkowe miejsce dla kolegi ktory jedzie jako RD3L.
Biorac pod uwage ze BRS robi nam przysluge (dodatkowo pomaga w razie potrzeby, np docinali nam opony), musze sie do nich dostosowac - co nie ukrywam nie jest problemem a Paweł jest mega pozytywnym gosciem.

Takze pewnie bedziemy mieli 4 auta na 3 stanowiskach bo podobno serwis jest juz overbooked. O ile dyrekcja sie wogole na to zgodzi bo z tym były dosyc duze problemy (wnioski, prosby itd.... wszystko pisemnie poszło)

Przem_106 - Czw 30 Wrz, 2010

Nie ma sprawy. My będziemy mieli swoje oddzielne stanowisko lub wspolne z klubowiczami od nas z AK ORSKIEGO. Takze damy rade. pozdro
Bad-i - Czw 30 Wrz, 2010

Przem_106 napisał/a:
Nie ma sprawy. My będziemy mieli swoje oddzielne stanowisko lub wspolne z klubowiczami od nas z AK ORSKIEGO. Takze damy rade. pozdro

Przem jak bedzie miejsce obok nas to dawaj, ja tylko pisze ze nie mam wplywu na decyzje BRSu odnosnie kolejnych zalog.

Jacek - Czw 30 Wrz, 2010

Vlodarsky napisał/a:
Jacek napisał/a:
słabo się cenisz

robole tak mają... dodatkowo biorę ze sobą słonine i cebule, a śpie na pace Jumpera w śpiworze.

no to na fajki styknie :)

oczywiście to wszystko żarty....nie :faja: :]

Vlodarsky - Czw 30 Wrz, 2010

ja mówiłem serio o słoninie i cebuli :faja:
Bad-i - Czw 30 Wrz, 2010

Jacek, Marek prosil zebym dal mu na hotdogi i bedzie spoko. Jakiez bylo moje zdziwinie kiedy na pierwszej stacji poprosi o 9 z chilli :]
Jacek - Czw 30 Wrz, 2010

ziom..dobre jadło :]
Anonymous - Czw 30 Wrz, 2010

No, u nas też jest ciekawie. Właśnie okazało się że w naszej legendzie PRL-u wywala olej spod uszczelki głowicy, także będzie walka bo z głowicy już za bardzo się nie da chyba nic zdjąć :) do tego przy okazji chyba zmieniamy pierścienie, a poza tym jeszcze skrzynia biegów będzie wymieniana/składana nowa i przegląd tylnego mostu więc troszkę zajęte będą te ostatnie dni przed rajdem :)
Anonymous - Pią 01 Paź, 2010

Jest lista: :)
http://rajd.dolnoslaski.p...oszen%20RPP.pdf

Marek nr 82, Bad-i 97, Przem i Mick 106, my 111 :)

106 - Pią 01 Paź, 2010

AndreXSi napisał/a:
Przem i Mick 106

w trojke lecimy? :jupi:

Vlodarsky - Pią 01 Paź, 2010

dobry skład :)
GeKo - Pią 01 Paź, 2010

He he nie wiem czy wiecie ale startuje z wami gwiazda szklanego ekranu :D kto zgadnie kto, stawiam browara
anjas - Pią 01 Paź, 2010

GeKo napisał/a:
He he nie wiem czy wiecie ale startuje z wami gwiazda szklanego ekranu

Oskar????