vitesse - Wto 28 Wrz, 2010 dokładnie odbierałem o takiej porze ze bym sie nie zdziwił jakbys nie wiedział co sie stało z głowica
białym byłem, ale to nie on był hamowany jarek-malopolska - Wto 28 Wrz, 2010
vitesse napisał/a:
podjechałeś sam czy byłeś z kimś, w końcu hamują za 50zl?? ja mam zamiar pod koniec tygodnia wybrac się na hamownie zeby zobaczyc ile dał wydech i dolot, bede się hamował w Detechu bo tam też był pomiar przed modami więc bedzie najbardziej wiarygodnie,z drugiej stronu nie wiem czy nie poświęcić 50 zł i nie jechac bezposrednio z Detechu tam i zobaczyć co wyjdzie vitesse - Wto 28 Wrz, 2010 49 zł zadzwoniłem podałem sie na allegro i kazali mi przyjechacade - Śro 29 Wrz, 2010 to ja chyba tez podskocze sprawdzic:D:PLoko - Śro 29 Wrz, 2010 To moze i ja tylko przyjmuje wylacznie optymistyczne wyniki jarek-malopolska - Śro 29 Wrz, 2010 Tam jak widać są tylko optymistyczne, ponoć Saxorulez ma przyjechać specjalnie do Krakowa na tą hamownie Grzesiek VTS - Śro 29 Wrz, 2010 hyyyy a to by pewnie kolo 200 wyskoczyło poprostu trzeba to sprawdzic z inna ......vitesse - Pią 01 Paź, 2010 pochwali sie jeszcze ktos wynikami? bo nie wiem czy mam tyle mocy czy hamownia zryta jarek-malopolska - Pią 01 Paź, 2010 HEheh ale wypas.. Vitesse pojechał na hamowanie żeby sprawdzić ile ma kunia w aucie, dostał wykres i zamiast mieć pewnośc a nie obstawiać pewne wartości jest jeszcze bardziej w czarnej d.u.p.i.e niż przed pomiarem... GeKo - Pią 01 Paź, 2010 coś czuje że jakbym tam pojechal to miałbym pierwsze clio w PL 200KM k-mart - Sob 02 Paź, 2010 jarek-malopolska - Sob 02 Paź, 2010 chyba musimy poczekać aż były pug tomeckiego lub np vitesse odzwiedza inna hamowanie i wtedy bedzie dopiero jasność, co i jak, o ile przekłamuje hamowania jesli wogole to nie są realne rezultaty vitesse - Sob 02 Paź, 2010 Wy odwiedzcie ta hamownie jarek-malopolska - Sob 02 Paź, 2010 no dla poprawy nastroju na pewno byłoby warto