To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Wydzielone z tematu o hamowni

vitesse - Wto 28 Wrz, 2010

dokładnie :) odbierałem o takiej porze ze bym sie nie zdziwił jakbys nie wiedział co sie stało z głowica :)

białym byłem, ale to nie on był hamowany :)

jarek-malopolska - Wto 28 Wrz, 2010

vitesse napisał/a:

podjechałeś sam czy byłeś z kimś, w końcu hamują za 50zl?? ja mam zamiar pod koniec tygodnia wybrac się na hamownie zeby zobaczyc ile dał wydech i dolot, bede się hamował w Detechu bo tam też był pomiar przed modami więc bedzie najbardziej wiarygodnie,z drugiej stronu nie wiem czy nie poświęcić 50 zł i nie jechac bezposrednio z Detechu tam i zobaczyć co wyjdzie ;P

vitesse - Wto 28 Wrz, 2010

49 zł zadzwoniłem podałem sie na allegro i kazali mi przyjechac
ade - Śro 29 Wrz, 2010

to ja chyba tez podskocze sprawdzic:D:P
Loko - Śro 29 Wrz, 2010

To moze i ja tylko przyjmuje wylacznie optymistyczne wyniki :D
jarek-malopolska - Śro 29 Wrz, 2010

Tam jak widać są tylko optymistyczne, ponoć Saxorulez ma przyjechać specjalnie do Krakowa na tą hamownie :lol2: ;D
Grzesiek VTS - Śro 29 Wrz, 2010

hyyyy a to by pewnie kolo 200 wyskoczyło :] poprostu trzeba to sprawdzic z inna ......
vitesse - Pią 01 Paź, 2010

pochwali sie jeszcze ktos wynikami? bo nie wiem czy mam tyle mocy czy hamownia zryta :)
jarek-malopolska - Pią 01 Paź, 2010

HEheh ale wypas.. Vitesse pojechał na hamowanie żeby sprawdzić ile ma kunia w aucie, dostał wykres i zamiast mieć pewnośc a nie obstawiać pewne wartości jest jeszcze bardziej w czarnej d.u.p.i.e niż przed pomiarem... :rotfl:
GeKo - Pią 01 Paź, 2010

coś czuje że jakbym tam pojechal to miałbym pierwsze clio w PL 200KM :p
k-mart - Sob 02 Paź, 2010

:rotfl:
jarek-malopolska - Sob 02 Paź, 2010

chyba musimy poczekać aż były pug tomeckiego lub np vitesse odzwiedza inna hamowanie i wtedy bedzie dopiero jasność, co i jak, o ile przekłamuje hamowania jesli wogole to nie są realne rezultaty xD
vitesse - Sob 02 Paź, 2010

Wy odwiedzcie ta hamownie :)
jarek-malopolska - Sob 02 Paź, 2010

no dla poprawy nastroju na pewno byłoby warto ;D