Podniecacie się Cieszynką, a u mnie pod domem planują takie zawody:
"Pierwszą rundą RSMP 2011 będzie rozegrany w dniach 19 - 20 lutego w okolicach Trójmiasta, rajd zimowy. Zawody te będą stanowiły także pierwszą rundę Rajdowego Pucharu Polski 2011"
Fiu fiu, czas chyba się szykowac
Właśnie o tym czytałem, fajnie że sezon tak szybko się rozpocznie 106 - Śro 03 Lis, 2010 bad-i juz kolcuje opony do.... Mick - Śro 03 Lis, 2010
106 napisał/a:
bad-i juz kolcuje opony do....
Tajp eRa?Bad-i - Śro 03 Lis, 2010 Przemek, nie wiem jak ale Zyga Wielkopolski wiedzial o tym rajdzie juz na Dolnoslaskim
Podobno bedzie dozwolona jazda na kolcu Przem_106 - Śro 03 Lis, 2010 Inaczej sobie tego nie wyobrazam. Mało tego, wg mnie będzie dozwolony kolec profesjonalny, czyli długi. O ile mnie pamięc nie zawodzi, to będzie to pierwszy prawdziwy rajd zimowy w Polsce, gdzie pod białą warstwą będzie szuter, a nie asfalt!
Owszem, ja na Dolnosląskim słyszałem, ze są takie plany, a dzis jest to juz informacja pewna.
Muszę się skontaktowac z klubem i dowiedziec więcej szczegołow. A tak swoją drogą masz moze kontakt do Zygmunta? Bo ma fajne dojscia do skandynawskich opon.
A zeby nie smiecic tematu Cieszynki proponuje zakonczyc dyskusję o LOTOSIEBad-i - Śro 03 Lis, 2010 gdzies mam, poszukam i podesle na PW. TO juz tak nawiazujac do RPP - podobno Górski powiedzial ze nie chce zeby RPP wogole w przyszlym roku jechalo (informacje od 4 roznych osob)qbus - Śro 03 Lis, 2010 Też to słyszałem że pucharu miało nie być w pierwotnych planach Bad-i - Śro 03 Lis, 2010
qbus napisał/a:
Też to słyszałem że pucharu miało nie być w pierwotnych planach
podobno maja byc tylko rundy łączone z RSMP (czyli pewnie z 4)Jaco - Śro 03 Lis, 2010
Obiło mi się też o uszy, że Hilux stoi u Strozika i nie będzie już miał problemów z lawetą na Kubalonce
Kurcze wszyscy wszystko wiedza, a swoja droga to u Strozika stoi jeszcze cos innego martin.h - Śro 03 Lis, 2010
qbus napisał/a:
Też to słyszałem że pucharu miało nie być w pierwotnych planach
Kurcze tylko nie to, bo wtedy już wogóle upadną rajdy w Polsce Anonymous - Śro 03 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
podobno Górski powiedzial ze nie chce zeby RPP wogole w przyszlym roku jechalo
Koooochany Andrzejek, jego jeb.ana mać...jarek-malopolska - Śro 03 Lis, 2010
AndreXSi napisał/a:
Koooochany Andrzejek, jego jeb.ana mać...
On ma coś chyba z głową, ale z drugiej strony się nie dziwie, dobrą chwile siedział u Leszka na prawym w WRC-u i rózne przygody miewali moze mu sie coś poprzestawiało Przem_106 - Śro 03 Lis, 2010 Ja nie słyszałem o zadnych plotkach zeby RPP miał nie jechac, a jesli nawet Pan Gorski miał taki pomysł, to było to raczej spowodowane połączeniem obu cykli. I tak np. zawodnicy, ktorzy przechodzą do MP w tym sezonie, zachowują swoje wpisowe z pucharu, czyli jadą za 1200zł 2-dniową rundę MP. W zeszłym roku tez tak było, przykład: klasa N3, w ktorej start w MP były tansze niz w RPP. Dlatego nie zachowujcie się jak krzykacze skoro wszystkiego nie wiecie.Bad-i - Czw 04 Lis, 2010
Przem_106 napisał/a:
Dlatego nie zachowujcie się jak krzykacze skoro wszystkiego nie wiecie.
Na spotkaniu N3 w Kłodzku ewidentnie padła propozycja zlikwidowania pucharu i przeniesienia wszystkich do RSMP. Przepraszam bardzo ale nie wierze w tansze starty, dla Ciebie bedzie to samo wpisowe za wiecej km, ale teraz policz sobie koszty urlopu, noclegu, wyzywienia, paliwa, opon itd....... Co jak co ale ja sobie nie bede mogl pozwolic na 3 dni wolnego w tygodniu rajdu.