To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Colcina

Maciusiowy - Pią 05 Lis, 2010

M napisał/a:
Kurcze Janek ale ty reagujesz jak proch na ogień, chyba czas napić się melisy.

albo ze zwalić :]

Janusz - Pią 05 Lis, 2010

Maciusiowy napisał/a:
M napisał/a:

albo ze zwalić :]

ile razy dziennie moszna :P edytowałem poprzedniego posta :)

Maciusiowy - Pią 05 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
M napisał/a:

albo ze zwalić

ile razy dziennie moszna edytowałem poprzedniego posta

aż Cie ręka zaboli... :faja:

Maciusiowy napisał/a:
aż Cie ręka zaboli... :faja:

lol.... przecież sam tego robił nie będę xD

Jakarti - Pią 05 Lis, 2010

heheheh - Januszu :)
trzeba przyznac, ze musisz dobrze napinac skoro masz tyle przygod na drodze. ja nigdy nie zatrzymalem sie w polowie tira itp.. i pewnie wiekszosc forumowiczow tez :) i nawet nie o to chodzi bo takie sytuacje sie zdarzaja najczesciej niezaleznie od nas (np Pani z BMW napadajaca na Kondzia)

Czesio jechal sobie na loozaczku i nie wyhamowal :) nie bylo biegnacej matki z dzieckiem itp po prostu nie ogarnal. mozna bylo tego uniknac jak sadze. pozwolilem sobie na pierwsza wypowiedz tylko dlatego, ze chcial sprzedac ten samochod a teraz moze sie nie udac.

po prostu szkoda, warto bylo bardziej uwazac glownie na mokrym itp..

Czesio,
naprawiaj szybko i zegnaj sie z Coltem bo nie lezy Ci ten samochodzik po prostu. od poczatku pod gorke bylo.. :(

Jakarti napisał/a:
trzeba przyznac, ze musisz dobrze napinac skoro masz tyle przygod na drodze.

właśnie pisze ze nie :) jeżdżę raczej spokojnie... fakt zazwyczaj nieprzepisowo... ale zawsze znajdzie sie ktoś komu się bardziej spieszy :) Wszystkie te sytuacji wynikneły głownie ze złej widoczności. W przypadku z tirem była chlapa na drodze, mi skończył sie płyn w spryskiwaczach i jechałem pod mocna świecące słonce, gość miał mega uwalonego tira, i nie było w ogolę widać świateł... do tego zatrzymał się centralnie na szczycie pagórka, w miejscu w którym kompletnie nic nie było, typu domu, drogi zjazdowej ani nic takiego żeby były jakieś przesłanki ze można sie tam zatrzymać, ja go doganiałem jadąc sobie swoim tempem jakieś 80... i nagle bach a koleś stoi... A fakt jest taki ze w zimie jak masz za ciapana szybę i jedziesz pod słonce to naprawdę wielkie G widać... I faktem jest ze nie zatrzymałem sie w połowie tira, tylko gdzieś tak że schowałem się już cały za niego, ale jego połowa to to nie była.

wiec, wiele zależy do sytuacji... wcale nie trzeba być piratem drogowym.

Anonymous - Pią 05 Lis, 2010

Jestem tu , :) Wina ewidentnie moja , jednak szybko nie było, to auto jest z plasteliny cienkie blachy i tak dalej belka zderzaka jest tak solidna ze zginam ja w rekach .

do tego Colty maja pewną maniere po odlłaczeniu ABS , hamują w 95% tylko przodem , co też nie ułatwia jazdy nim po sliskim

Nie wiem jeszcze czy bede go naprawiał , w całośći nie chce go nikt po części ustawiaja sie kolejki :)

Co do tego wyśmiewanego braku kasy na paliwo , to sorry bardzo ale robiąc tygodniowo ok 300km na same dojazdy na uczelnie to trochę kasy jednak idzie , a w tej chwili będąc na dziennych jestem 100% synkiem rodziców pod względem finansowym ;)

Misiek_lbn - Pią 05 Lis, 2010

Jakarti napisał/a:
Czesio.. Griffin.. Sharx

że co :?: :D

Walle - Pią 05 Lis, 2010

nie dostałem suba za suba!!???
Jakarti - Pią 05 Lis, 2010

Misiek_lbn napisał/a:
że co :?: :D

a nic - pomylilo sie :D

Anonymous - Sob 06 Lis, 2010

pożyczyłem odpis od Wallego , wstawiłem kolizyjne zdjęcie , obnizyłem cene moze pojdzie

http://otomoto.pl/mitsubi...-C15825364.html

PiTT - Sob 06 Lis, 2010

Czesio napisał/a:
pożyczyłem odpis od Wallego , wstawiłem kolizyjne zdjęcie , obnizyłem cene moze pojdzie

http://otomoto.pl/mitsubi...-C15825364.html

od razu lepiej :)

Cassis - Sob 06 Lis, 2010

jarek-malopolska napisał/a:
Cassis przemieszczałeś się wczoraj wieczorowa porą, koło 23:30 po centrum Krk cliowka ? Czy to nie ty byłeś ?

Ja się przemieszczam tylko wieczorowymi porami :>
Chyba jechałem pod hale do niebieskiej nyski ;)
Gdzieś mnie uwidzioł?

jarek-malopolska - Sob 06 Lis, 2010

ja skrecałem w lewo z Dietla w Wielopole, a ty tak jak byś juz wracał od Nyski, czyli tez wbijałes się w Wielopole ale w prawo, czyli od wiaduktu.. Niestety przytrzymały mnie swiatła i gdzieś mi uciekłeś, pozniej pojechałem Westerplatte w strone G.Krakowskiej ale juz cie nie namierzyłem ;)
Cassis - Sob 06 Lis, 2010

No to znaczy że wracałem już z kiełbasek. Ja jak jestem na Wielopolu to nie jadę do poczty tylko sobie skręcam wcześniej i wyjeżdżam przy domu turysty. Dalej jechałem do galerii i ślimakiem do n. kleparza.