apropo.... Pany ktoś z południa wybiera się na barbare ??
Janusz - Czw 25 Lis, 2010 fiu fiu ma ktoś wolne miejsce, abo dwa ??Tomcat - Pią 26 Lis, 2010 Niestety u mnie komplet, ale jak przyprowadzisz fajne koleżanki to możesz nas odwiedzić wieczorem Janusz - Pią 26 Lis, 2010
Tomcat napisał/a:
Niestety u mnie komplet, ale jak przyprowadzisz fajne koleżanki to możesz nas odwiedzić wieczorem
To raczej Twoja dziewczyna mogłaby fajne koleżanki załatwić :D106 - Pią 26 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Niestety u mnie komplet, ale jak przyprowadzisz fajne koleżanki to możesz nas odwiedzić wieczorem
To raczej Twoja dziewczyna mogłaby fajne koleżanki załatwić :D
To raczej Twoja dziewczyna mogłaby fajne koleżanki załatwić :D
cieniasBad-i - Sob 27 Lis, 2010 ciekawie ta liste aktualizuja - nas jeszcze nie ma qbica - Sob 27 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
fiu fiu ma ktoś wolne miejsce, abo dwa ??
Jesli nie bede mial chetnych z okolicy to mogę mieć dwa, trzy miejsca martin.h - Sob 27 Lis, 2010
qbica napisał/a:
Janusz napisał/a:
Jesli nie bede mial chetnych z okolicy to mogę mieć dwa, trzy miejsca
Wpisz mnie qbica - Sob 27 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
qbica napisał/a:
Janusz napisał/a:
Jesli nie bede mial chetnych z okolicy to mogę mieć dwa, trzy miejsca
Wpisz mnie
ołrajt a czyim pugiem jedziemy? nie piszę że pojedziemy unem bo znowu nie będzie nikogo chętnego Mick - Sob 27 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
ciekawie ta liste aktualizuja - nas jeszcze nie ma
no to pochwal sie czym jedziecie nie będę co chwile sprawdzał listy zgłoszeń Janusz - Sob 27 Lis, 2010
qbica napisał/a:
ołrajt a czyim pugiem jedziemy? nie piszę że pojedziemy unem bo znowu nie będzie nikogo chętnego
jednak odpadam a tak poważnie to czekam ewentualnie na jakiś sygnał.... bo w sumie akurat z Toba nie mam tego jak logistycznie rozwiązać, chyba ze spotkamy sie gdzieś pod wawa ale jak będziesz wiedział coś konkretnie to czekam na info i wtedy sie pomyśli qbica - Sob 27 Lis, 2010 Janusz, coś pomyślimy martin.h - Sob 27 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
qbica napisał/a:
ołrajt a czyim pugiem jedziemy? nie piszę że pojedziemy unem bo znowu nie będzie nikogo chętnego
jednak odpadam a tak poważnie to czekam ewentualnie na jakiś sygnał.... bo w sumie akurat z Toba nie mam tego jak logistycznie rozwiązać, chyba ze spotkamy sie gdzieś pod wawa ale jak będziesz wiedział coś konkretnie to czekam na info i wtedy sie pomyśli