To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [T] Bytom - miasto które kocham...

martin.h - Sob 13 Lis, 2010

gryfnie - fajnie.
martin.h - Sob 13 Lis, 2010

Bart - Sob 13 Lis, 2010

motyla noga, ładny bytom :]
Anonymous - Sob 13 Lis, 2010

Jestem Fajny :D
k-mart - Nie 14 Lis, 2010

martin, skad Ty mozesz wiedziec jak jest w Bytomiu, przeciez Ty z Chorzowa jestes i nigdy w Bytomiu nie byles.

Bytomiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kroloooooooowaaaaaaaa slaaaaaaaaaaaaskaaaaaaaaa!

Jacek - Nie 14 Lis, 2010

UWAGA!
k-mart jutro w Bytomiu.
godz. 17
idziemy coś zjeść i może kogoś zjebac jak burą sukę.
miejsce PW

k-mart - Nie 14 Lis, 2010

tak, to prawda. ale po drodze umowilem sie z kolega w chorzowie.
mi - Pon 15 Lis, 2010

dobra - uwaga. Staję w obronie Bytomia (choć pewnie wcześniej czy później się z niego wyniosę). Co prawda w ostatnich latach było strasznie kiepsko i syfiaście, ale z wolna to miasto wychodzi (estetycznie przynajmniej) na prostą. Agora (wspomniane centrum handlowe) w ścisłym centrum, pośród starych kamienic? Cóż - może nie jest to najpiękniejsza rzecz pod słońcem, ale tego typu inwestycje są bytomiu potrzebne; tym bardziej, że nie jest to typowy blaszak, na dodatek niektóre sklepy mają wejście bezpośrednio z ulicy, co w pewnym stopniu może ożywić samo centrum. Podobnie jak powstający 3. etap obwodnicy, autostrada (obok Czajki :> ), rozrastająca się plejada i wiele, wiele innych pomniejszych inwestycji. Wierzę, że będzie lepiej.
I jeszcze fotek kilka:

...w sumie prowokujecie do tego stopnia, że może się wybiorę kiedyś na miasto z aparatem...

Jakarti - Pon 15 Lis, 2010

co jest na ostatnim zdjeciu?
to hotel, jakis zamek czy co?

martin.h - Pon 15 Lis, 2010

Mi, moimi fotkami też chciałem pokazać, że Bytom nie jest taki zły. Sam mieszkam prawie w Bytomiu :) Fajne w tych okolicach są zabytki związane z przechodzącą kiedyś w tych okolicach granicą polsko-niemiecką. Niektóre są jeszcze zapuszczone, ale to tylko kwesta czasu jak zostaną odnowione i będzie można je zwiedzać :)
mi - Pon 15 Lis, 2010

Jakarti napisał/a:
co jest na ostatnim zdjeciu?
to hotel, jakis zamek czy co?

licełóm

Martin - pokazałeś, pokazałeś, ale jest jeszcze dużo wartych pokazania miejsc w bytomiu. To co - walimy kiedyś na miasto pstryknąć to i owo? :>

Jakarti - Pon 15 Lis, 2010

heheh,
jak licealistki sa takie ładne jak ten budynek to jadezwiedzac :D

fydi - Pon 15 Lis, 2010

Obywatele Bytomia, pytam się z ciekawości. czy posiadacie plany miejscowe?
mi - Pon 15 Lis, 2010

Jakarti napisał/a:
jak licealistki sa takie ładne jak ten budynek to jadezwiedzac :D

coś mi się wydaje, że Jacek tam uczęszczał, ja z bratem do innego, też niebrzydkiego

Bart - Pon 15 Lis, 2010

mi napisał/a:

Martin - pokazałeś, pokazałeś, ale jest jeszcze dużo wartych pokazania miejsc w bytomiu. To co - walimy kiedyś na miasto pstryknąć to i owo? :>

+1

martin.h napisał/a:
Sam mieszkam prawie w Bytomiu :)

No spoko, taki Jacek Czajka mieszka 25km od Bytomia na jakiejś wsi między Tarnowskimi Górami a Lublińcem a bardzo chce za bytomianina uchodzić :lol2: