k-mart - Sob 22 Sty, 2011 Jak sie okazalo, Bouffier nie skreca.jarek-malopolska - Sob 22 Sty, 2011 dobrze chco ze szef Peugeota (Citroena) przyznał ze wogole nie obstawiali ze Brayan moze wygrac, z reszta z jego wypowiedzi widac było ze "stawiali" na SarrazinaCHRZANEK - Sob 22 Sty, 2011 Jak ja lubię jak Polacy coś wygrywają
PS: BOuffier nie jest Polakiem ??? Qrcze...fydi - Sob 22 Sty, 2011
Kolejnym mega newsem jest powrót Novikowa na oesy prawdopodobnie za kierownicą Fiesty WRC
tak btw. pamietacie newsa o Fiestach R2 obslugiwanych w krk? Łukasz Witek (małopolskiej czesci forum powinien byc znany, Mattowi i 106 napewno ) dostał się do projektu, będzię jeździł na wyjazdy a od jakiegoś czasu siedzi w m-sporcie 106 - Czw 10 Lut, 2011 Rally Sweden
No i poleciał super oes w Karlstad, PG Andersson pierwszy spore straty poniósł Hening który super podróżowal na shakedownie ale tam też mocno ryzykował:
Kibice będący na miejscu piszą że nowe WRC są bardzo widowiskowe
PG Andersson był w jeszcze lepszej pozycji na drodze niż Ostberg, ale stracił minutę. Szwed przyciął sobie palce drzwiami przed startem próby, a na oesie lądował w bandzie. Rene Kuipers stanął na oesie.
Mads Ostberg wygrał pierwszy prawdziwy odcinek Rajdu Szwecji, wychodząc na czoło klasyfikacji. Mikko Hirvonen i Jari-Matti Latvala osiągnęli dwa kolejne czasy i na razie rządzą Fordy.
Patrik Sandell popisał się szóstym czasem w generalce za kierownicą Fabii S2000 i objechał Loeba - Dobrze! Początek nie był najlepszy, ale potem łapałem rytm. Podoba mi się to !
podobaja mi sie takie mistrzostwa swiata.
ja sie pytam czemu nie ma tam hanninena?!qbus - Pią 11 Lut, 2011 Póki co się dzieje, ciekawe jak długo. Ostberg z PG Anderssonem cisną pięknie.
Wyniki 4 oesu to są piękne jaja... PG zjebał więc odpada z walki o zwyciestwo. Goscie w s2000 cisna jak diabli, w tym momencie w top10 mamy 3xs200 z czego jedno jest nawet na 5 miejscu. MASAKRA!!GeKo - Pią 11 Lut, 2011 znaczy się nowe Wurce nie jadą