Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] niemałe kombi z dieslem pod maską do 40k
kosmita - Sob 15 Sty, 2011
Barejka napisał/a:
moze wytlumaczysz nam czy te auta z Plocka i Gostynina sa naprawde takie ladne czy wypicowane plakiem, kazde ogloszenie wyglada identycznie a fotki sa ladne i wyraziste
KarQ napisał/a:
zdjęcia są robione przez tą samą osobę.
Dobre zdjęcia, to chyba nie jest wada?
KarQ napisał/a:
A właściciela auta znam dość dobrze i choć nie widziałem Saaba to mogę polecić, bo wiem, że paździerza by nie wziął na handel.
Dlatego wrzuciłem to ogłoszenie.PiTT - Sob 15 Sty, 2011 uuu ten saab jest przechooj!!
ta felga wygląda miętowo, nie widziałem takiej na żywo
znaczy widziałem podobne ale bez efektu "się wygło"k-mart - Sob 15 Sty, 2011 Niezle daliscie sie wszyscy wtopic....
Ten temat jest odpowiedzia na Wasze eksperckie tematy typu "kupie samochodu do ....."
Wystarczy ze Bart dodal "diesel", "kombi" i "40k" a wszyscy wywyzszaja sie znajomoscia obslugi allegro.
KarQ - Sob 15 Sty, 2011 I na dodatek takie aero musi się dobrze napedzać, tylko chłepcze 20+ na stówkę.Bart - Sob 15 Sty, 2011 saab naprawdę zacny, ale jakoś nie wierzę w superidealne samochody świeżo sprowadzone z zachodu, zazwyczaj sporo tańsze niż podobne rocznikowo egzemplarze z rynków, z których pochodzą...
Żeby nie było OT - kumpel samochodu dalej szuka, sprawa nie jest superpilna. Budżet jest mocno elastyczny - za naprawdę fajny egzemplarz może dać 50k.k-mart - Sob 15 Sty, 2011
Bart napisał/a:
Żeby nie było OT - kumpel samochodu dalej szuka, sprawa nie jest superpilna
Bart - Sob 15 Sty, 2011 martin.h - Sob 15 Sty, 2011
Bart napisał/a:
:ass:
k-mart - Sob 15 Sty, 2011 .KarQ - Sob 15 Sty, 2011 Słabo to jest lepszeBart - Sob 15 Sty, 2011 Barejka - Nie 16 Sty, 2011 WuRC - Nie 16 Sty, 2011 Bart - Nie 16 Sty, 2011 +1