Cartoon - Sob 26 Lut, 2011 Vlodarsky, jak to jest z tymi płynami hamulcowymi?
Z tego co widzę, masz dwa w ofercie- oba DOT4... w tym jeden przeznaczony do sportu.
Millers nie robi DOT5.1??Vlodarsky - Nie 27 Lut, 2011 Nie, nie robi. DOT 4 podobno jest lepszym wyjściem w samochodach wyczynowych ponieważ jest na bazie glikolu a nie silikonu. Temp wrzenia i tak jest wyższa niż w dot 5 - jeśli chcesz to mam płyn hamulcowy dot 5,1 ELF który jest mieszalny z dot4 bo też jest na bazie glikolu, ale trzeba go znacznie czesciej wymieniac -ale argumenty millers oils mnie osobiście przekonały i polecam raczej ten DOT 4 300+saxorulez - Nie 27 Lut, 2011 Szykuj butelke dla dla mnie plus olej do silnika
W przyszlm tygodniu wpiuje sie na liste naprzeglad wioseny, jak rok temu ogarniamy wszystko no limit i belka w dolBart - Nie 27 Lut, 2011
saxorulez napisał/a:
belka w dol
Morton napisał/a:
Vlodarsky - Nie 27 Lut, 2011 saxomistrzu przyjedź zostawić saxo jak Paula będzie odbierać C3 pluriel saxorulez - Nie 27 Lut, 2011 Paula i C3 saxorulez - Pon 28 Lut, 2011 http://www.youtube.com/wa...feature=related
czy on nie ma amortyzatoró - UPSIDE DOWN włożonych z tyłu? Czy mi sie wydajeVlodarsky - Pon 28 Lut, 2011 tloczysko na gorze, a cylinder na dole jest normalnie i tu chyba tez tak jest- slabo widze bo na telefonie sobie odpalilemk-mart - Pon 28 Lut, 2011
ma nawet przedenie wlozone "UPSIDE DOWN"saxorulez - Wto 01 Mar, 2011
Vlodarsky napisał/a:
tloczysko na gorze, a cylinder na dole jest normalnie
sądziłem ze jest inaczej...k-mart - Wto 01 Mar, 2011 mnie ciekawi jak Bad-i ogarnal mocowania w 106 ze udalo mu sie wlozyc przednie amory odwrotnie.
No i jak to sie ma w praktyce, przechytrzyc fabryke Bad-i - Wto 01 Mar, 2011
k-mart napisał/a:
mnie ciekawi jak Bad-i ogarnal mocowania w 106 ze udalo mu sie wlozyc przednie amory odwrotnie.
No i jak to sie ma w praktyce, przechytrzyc fabryke
zawiasem zajmuje sie Helena RacingCartoon - Śro 02 Mar, 2011 Vlodarsky, a jak wygląda temat chłonięcia wody przez ten 300+? tzn jak często trzeba go wymieniać? Vlodarsky - Śro 02 Mar, 2011 od najmniej chłonącego do najbardziej - dot 4 --> dot 4 300+ --> dot 5,1
ktoś na serwisie na rajdach mi opowiadał, że któraś ekipa po każdej pętli spuszcza z rajdówki płyn z przewodów
z drugiej strony gdzieś czytałem, że 1% wody w układzie obniża o kilkadziesiąt stopni temp wrzenia.Cartoon - Śro 02 Mar, 2011 No dobra, to przekonałeś mnie w tym momencie do zakupu
Zaleję go przy okazji montażu przewodów w oplocie. Rozumiem, że 1l starczy?