Bonczek - Sob 22 Sty, 2011 PiTT a nie masz Lexus Assistance czy czegoś w tym rodzaju?
Firma, w której pracuje ogarnia takie kontrakty dla różnych producentów, i klientom przysługują nawet pierdoły typu - mam przepaloną żarówkę, niech mi pan kogoś przyśle - w zakres assistance wchodzi wymiana żarówki, koła, podwiezienie do serwisu, zatrzaśnięte kluczyki i masa innych rzeczy - ja miałem zawsze stare samochody i nawet nie wiedziałem o istnieniu takich opcji, ale to jest na prawdę wygodne i "za darmo" Gaydek - Sob 22 Sty, 2011 Mi tej zimy BMW Mobile Care podładowało aku Bonczek - Sob 22 Sty, 2011 Niemcy o niemców dbają - ciesz się, że nie jesteś przyjezdny Bad-i - Sob 22 Sty, 2011
kosmita napisał/a:
Bad-i napisał/a:
edit: dodam tylko jedna bardzo istotna rzecz. Dla mnie np takie x6 czy x5 na takim rozmiarze kol jak ma moj brat to pomylka. Ten samochod moze i sie nadaje na niemczy czy szwajcarie, ale u nas to serce boli na kazdej dziurze. Tak sztywnej fury dawno nie prowadzilem
Wywalenie runflaków sporo poprawia sytuację
Hmm no nie wiem, jezdzilem na 20" i na 19". Znajomy dopiero jak wrzucil 18" do X5 to dalo sie tym jezdzic. Powiem inaczej w porownaniu do komfortu w Touaregu BMW nie ma co szukac k-mart - Sob 22 Sty, 2011 kocham te tematy
KarQ - Sob 22 Sty, 2011
kosmita napisał/a:
X6 jest z dupy i bez sensu, lepiej by wyglądało to nadwozie jakby było 20cm niższe i było konkurencją Prosiaka Panoramy
To zadanie pełni 5 GT przecież
Walle - Sob 22 Sty, 2011 Ani X6, ani X5 nie są kompaktowymi suwami..... Mi się jeździło tym średnio, nie zakochałem się. Nie jeździłem M-kami, może bym zmienił zdanie....kamil - Sob 22 Sty, 2011 Oj tak mi się przypomniało a propos bycia bezkonkurencyjnym SUVem - mowa tu o X3
W lekkim terenie X3 staneło i się poddało RAV4 bez dołączonego napędu przejechało próbę. Nawet Toyotowcy byli w szoku bo myśleli, że X3 spokojnie wyjdzie z takiej próby. Oczywiście oba samochody były na fabrycznym ogumieniu.martin.h - Sob 22 Sty, 2011 Ja nie rozumiem jak mozna wogóle myśleć o jeździe SUVem w terenie, to tak jakby wybrać się kajakiem w rejs po Pacyfiku.kosmita - Sob 22 Sty, 2011 kamil, czy Ty przypadkiem nie jesteś związany jakoś z Toyotą? Zawsze piszesz jakie to super samochody.kamil - Sob 22 Sty, 2011 po części jestem ale pisze to co widziałem.
Nie uważam żeby Toyota miała rewelacyjne samochody, wręcz przeciwnie. Moim zdaniem trochę się ociągają za konkurencją w segmencie C. Nie mają żadnej wersji sportowej i takie tam.
Ale nie można im odmówić bycia liderem wśród terenówek czy producenta hybryd. A RAV4 to dyskusyjny SUV i wcale mi dupy nie urywa. Wolałbym X3, ale w terenie...(mocno rozpiżdżona leśna droga) po prostu martwiąco zaskakuje.Bart - Sob 22 Sty, 2011
kamil napisał/a:
Ale nie można im odmówić bycia liderem wśród terenówek czy producenta hybryd.
ziooom, proszę CięM - Sob 22 Sty, 2011 Kamil pisze dla autoświata - nie wiń go. kamil - Sob 22 Sty, 2011 Bart, argumenty:
uważasz że Land Cruisery są daleko od konkurencji ?
I nie chodzi mi tutaj o SUV tylko o samochody na ramie - prawdziwe terenówki.
Hybrydy - podaj producenta, który ma większe doświadczenie w produkcji takich samochodów.M - Sob 22 Sty, 2011 Hybrydy są dla pedałów