z super jak na poczatek pracy no i takimi co sie u nas przydaja. nie jest jakims linuxem
przede wszystkim ogarnia troche programowania, flasha i durne excele w stopniu wiekszym niz autosuma czy pptx.Jakarti - Czw 10 Lut, 2011
Cytat:
rozwala solitare w 80 sek.
gdyby tak bylo to bysmy TEJ osoby nie wzieli. my zeszlismy dopiero do 92s Bonczek - Czw 10 Lut, 2011
Jakarti napisał/a:
Cytat:
rozwala solitare w 80 sek.
gdyby tak bylo to bysmy TEJ osoby nie wzieli. my zeszlismy dopiero do 92s
Czyli to co mówił rabarbar, nie ma się co wychylać z umiejętnościami.PiTT - Czw 10 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
Czesio napisał/a:
oooo to laska jest a jak tam ocena PiTTa ładna dziewczyna z Ryja
widzę że się spodobało określenie, no cóż, jak ktoś jest niekumaty to trzeba mu dosadnie napisać Michał - Czw 10 Lut, 2011 najbardziej wkurwiające jest to jak do roboty przyjmuje się "po rodzinie" i te tępaki nic nie umieją. Taka osoba wlasnie mną "rządzi" . W chuju to mam, w chuju mam taką robote tak szczerze. Nie ukrywam ze troche jestem przez to sfrustrowany. Jak u was sie przyjmuje z zasadą kto co umie to szacun...Jakarti - Czw 10 Lut, 2011 to chyba pierwsza taka rekrutacja bo ja w niej uczestnicze. koniec nepotyzmu.
trzeba dodac, ze moja rozmowa o pracy byla prowadzona m.in z PiTTem PiTT - Czw 10 Lut, 2011
Michał napisał/a:
najbardziej kurcze jest to jak do roboty przyjmuje się "po rodzinie" i te tępaki nic nie umieją. Taka osoba wlasnie mną "rządzi" . W zły czlowiek to mam, w zły czlowiek mam taką robote tak szczerze. Nie ukrywam ze troche jestem przez to sfrustrowany. Jak u was sie przyjmuje z zasadą kto co umie to szacun...
my wlasnie pozbylismy sie ziomka jednego z dyrektorów u nas
na szczescie mamy tak przejrzyste zasady współpracy że nie było najmniejszego problemu z tym, wyjaśniliśmy mu że jego ziom to totalny beton
przez znajomość dostał jedynie kolejną szansę w innym dziale gdzie też oczywiście się nie sprawdził...
na szczeście niektóre branże szybko weryfikują umiejętności i nawet najlepsze plecy nie pozwolą długo się utrzymaćPiTT - Czw 10 Lut, 2011
Jakarti napisał/a:
to chyba pierwsza taka rekrutacja bo ja w niej uczestnicze. koniec nepotyzmu.
trzeba dodac, ze moja rozmowa o pracy byla prowadzona m.in z PiTTem
gwarantuję Ci że jakbyś nie ogarniał to byś wyleciał po okresie próbnym
zresztą chyba zdążyłeś poznać zasady u nas w firmie
nie ma miejsca dla lamusów... jeszcze paru co prawda zostało, ale... Jakarti - Czw 10 Lut, 2011 lejesz moid na moje serce.
nalalbys lepiej do kieliszka PiTT - Czw 10 Lut, 2011
Jakarti napisał/a:
lejesz moid na moje serce.
nalalbys lepiej do kieliszka
soon Michał - Pią 11 Lut, 2011
Jakarti napisał/a:
to chyba pierwsza taka rekrutacja bo ja w niej uczestnicze. koniec nepotyzmu.
trzeba dodac, ze moja rozmowa o pracy byla prowadzona m.in z PiTTem
nie no , spoko
ja tez sie nie wstydzę tego ze bzykałem córę prezesa przez 7 lat dlatego tu pracuje gdzie pracuje
ale to co sie u nas dzieje aktualnie to jakaś masakra
koles nie zna sie na
photoshopie
premierze ( montaż )
afer effectsach
( 3 programy które powinien umieć obejmując stanowisko szefa działu multimediów )
do tego nei siedzi w tym KOMPLETNIE- nie jara go to. Ma jakieś dziwne pomysły ( wstawmy kręcącą sie kule ziemską na stronie głównej, no wiecie, w gifie ... ) daje mi prace jakieś z kosmosu ( trudne w chuj ) albo kompletnie z dupy ( poziom grafik z 86' ) . Ehhh, nie ma co gadać.PiTT - Pią 11 Lut, 2011 pewnie teraz on bzyka córę prezesa anjas - Pią 11 Lut, 2011
PiTT napisał/a:
pewnie teraz on bzyka córę prezesa
albo córka prezesa jego
Michał - Pią 11 Lut, 2011 anjasie , rozmarzyłem się przez ciebie ...PiTT - Pią 11 Lut, 2011 heheh