Barejka - Sob 19 Lut, 2011
o taka o wyszla
Cassis - Sob 19 Lut, 2011 Mistrzowskie zdjęcie robione tosterem!
Ale wygląda OK.Barejka - Sob 19 Lut, 2011
Cassis napisał/a:
Mistrzowskie zdjęcie robione tosterem!
suszarka do wlosow bizon - Sob 19 Lut, 2011 to na gorze to cerata czy koszula? bo jak koszula to fajny wzor Cassis - Sob 19 Lut, 2011 bizon, CHRZANEK - Nie 20 Lut, 2011 Foty mistrz.
Koszula także Barejka - Nie 20 Lut, 2011 to stara cerata nie koszula Bart - Nie 20 Lut, 2011 Barejka, nie wnikamy w co się ubierasz na sobotnie dyskoteki Barejka - Nie 20 Lut, 2011 kolejny tydzien bede czekal na sobote kamil - Nie 20 Lut, 2011 jak ktoś zrobi dolną do 106 tak, żeby nie tłukła się po ulicy to się piszę.CHRZANEK - Nie 20 Lut, 2011
kamil napisał/a:
jak ktoś zrobi dolną do 106 tak, żeby nie tłukła się po ulicy to się piszę
Barejka zrobi
Ja jestem pod wrażeniem. Po prostu bez bicia piany wziął stal, spawarkę i zrobił !
Z dolną to trzeba ją tak wycyrklować żeby szła dosłownie 1-2cm pod rurą wydechową - nie niżej. Wtedy na seryjnym zawieszeniu powinno się z nią jeżdzić w miarę bez obaw.Barejka - Nie 20 Lut, 2011 CHRZANEK, potrebny byl jeszcze silownik hydrauliczny ktorym sobie zgniotlem rureczke bo okragla by nie wlazla
dolna to tylko kwestia kiedy zniknie snieg, chociaz czuje ze powstanie ona w kolejna sobote, bedzie napewno tansza w wykonaniu ale na sprzedaz nie wiem czy sie nada bo wstyd bedzie wsadzac do czegos innego jak moje druciarskie 106 Barejka - Nie 20 Lut, 2011 Bedzie ona napewno podobna do rozporki sparco z tym ze tamta napewno ma kawalek miejsca od wydechu, ja swoja zrobie indywidualnie zeby miala nie 1cm luzu a 0.5cm kamil - Nie 20 Lut, 2011 no to jak będziesz gotowy to wezmę jednąmartin.h - Nie 20 Lut, 2011 kamil, masz sportowy samochód, a nie stać Cię na oryginał?