Nath - Nie 13 Mar, 2011 Dokladnie speed555 - Nie 13 Mar, 2011 poszukaj na centomanii skrzyni szóstki z punto. czasami idzie wyrwac po pieniadzach. i w porownaniu do skrzynii z S tomega roznica w napedzaniu itp.pit - Nie 13 Mar, 2011 Jo myślałem o tym, ale póki co to zawias zamówiłem tomecki - Nie 13 Mar, 2011
pit napisał/a:
Jo myślałem o tym, ale póki co to zawias zamówiłem
jaki? pit - Nie 13 Mar, 2011 Po taniości Sprężyny od sportinga + MTS.mi - Nie 13 Mar, 2011
pit napisał/a:
W wyniku braku sportinga w stanie nadającym sie pop.erdalania, kupiłem od babci jakiejś w wersji S (cokolwiek to jest za shit).
Eska to poduszka, elektryczne szyby i dzielona kanapa jeśli dobrze pamiętam. U mnie tak było w każdym razie Anonymous - Pon 14 Mar, 2011 Wczoraj ze szwagrem zrobilismy 500 km w poszukiwaniu seja,najpierw obejrzelismy 3 kompletne trupy-bite,wywalona uszczelka pod głowicą,itd bylismy tak wsciekli ze ostatni (jakis handlarz) o mało nie dostał po ryju.w koncu trafilismy pod polkowice,a tam sporting w stanie naprawde rewelacyjnym,kupilismy,przeleciałem tym kilkadziesiąt km-ale to sie fajnie prowadzi w ciasnych winklachpit - Pon 14 Mar, 2011 Ile dał za zdrowego?
No fajnie sie prowadzi nawet na moim zawieszeniu
apropo, koleś kupił tego z wawy, cytat
" cenzura 3 dni auto i juz mam go dosyc właśnie prawdopodobnie pierdolła uszczelka pod głowicą:(może ktoś powiedziec czy duży to koszt będzie?
ogólnie to śmiem twierdzic że to auto to paździerz,zły jestem że go kupiłem tak w ciemno bez dokładnego oglądania ufając tylko na słowo,bo wiele rzeczy zostało pominiętych no poprostu szkoda gadac:("
masakraAnonymous - Pon 14 Mar, 2011 5800pln-99rok,117 tys km,po wymianie rozrządu,oleju, itd-wszystko udokumentowane,2 komplety felg z oponami,ogólnie cholernie ładne i zadbane autoAnonymous - Pon 14 Mar, 2011 http://cgi.ebay.co.uk/Fia...=item45f94e14b6