To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] SEICENTO SPORTING

Nath - Nie 13 Mar, 2011

Dokladnie :)
speed555 - Nie 13 Mar, 2011

poszukaj na centomanii skrzyni szóstki z punto. czasami idzie wyrwac po pieniadzach. i w porownaniu do skrzynii z S tomega roznica w napedzaniu itp.
pit - Nie 13 Mar, 2011

Jo myślałem o tym, ale póki co to zawias zamówiłem ;)
tomecki - Nie 13 Mar, 2011

pit napisał/a:
Jo myślałem o tym, ale póki co to zawias zamówiłem ;)

jaki? ;D

pit - Nie 13 Mar, 2011

Po taniości :P Sprężyny od sportinga + MTS.
mi - Nie 13 Mar, 2011

pit napisał/a:
W wyniku braku sportinga w stanie nadającym sie pop.erdalania, kupiłem od babci jakiejś w wersji S (cokolwiek to jest za shit).

:*
Eska to poduszka, elektryczne szyby i dzielona kanapa jeśli dobrze pamiętam. U mnie tak było w każdym razie :faja:

Anonymous - Pon 14 Mar, 2011

Wczoraj ze szwagrem zrobilismy 500 km w poszukiwaniu seja,najpierw obejrzelismy 3 kompletne trupy-bite,wywalona uszczelka pod głowicą,itd bylismy tak wsciekli ze ostatni (jakis handlarz) o mało nie dostał po ryju.w koncu trafilismy pod polkowice,a tam sporting w stanie naprawde rewelacyjnym,kupilismy,przeleciałem tym kilkadziesiąt km-ale to sie fajnie prowadzi w ciasnych winklach
pit - Pon 14 Mar, 2011

Ile dał za zdrowego?
No fajnie sie prowadzi nawet na moim zawieszeniu :D

apropo, koleś kupił tego z wawy, cytat

" cenzura 3 dni auto i juz mam go dosyc właśnie prawdopodobnie pierdolła uszczelka pod głowicą:(może ktoś powiedziec czy duży to koszt będzie?
ogólnie to śmiem twierdzic że to auto to paździerz,zły jestem że go kupiłem tak w ciemno bez dokładnego oglądania ufając tylko na słowo,bo wiele rzeczy zostało pominiętych no poprostu szkoda gadac:("

masakra

5800pln-99rok,117 tys km,po wymianie rozrządu,oleju, itd-wszystko udokumentowane,2 komplety felg z oponami,ogólnie cholernie ładne i zadbane auto

http://cgi.ebay.co.uk/Fia...=item45f94e14b6