Bonczek - Wto 03 Sty, 2012 The Bank Job bardzo fajny, oglądałem już a za polskimi jakoś nie przepadam - ostatnie co mi się podobało to był "Dom zły", tylko strasznie ciężki.
Na najbliższe dni ogarnąłem jeszcze 2 tytuły do obejrzenia (z polecenia )
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012 a ja polecam polskie "80 milionów"ps - Wto 03 Sty, 2012 Ja widzialem ostatnio "Carnage" Romka Polanskiego. Tylko czworo aktorow, tylko jedno mieszkanie, a film rewelacja! Wspaniale dialogi i gra wszystkich aktorow. Polecam
martin.h - Śro 04 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
a za polskimi jakoś nie przepadam - ostatnie co mi się podobało to był "Dom zły", tylko strasznie ciężki.
A ja uwielbiam polskie filmy, nawet zastanawiam się czy nie wybrać się do Gdyni na festiwal
A "Dom Zły" to mistrzostwo, mam nadzieję że "Róża" będzie conajmniej tak dobra
A ciężkie to są filmy Lyncha, Smarzowski przy nim to pikuś martin.h - Nie 08 Sty, 2012 Kolejny dobry film w uwielbianym przeze mnie klimacie. Ideał na wieczór
Bart - Nie 08 Sty, 2012
martin.h napisał/a:
Kolejny dobry film w uwielbianym przeze mnie klimacie. Ideał na wieczór
do obejrzenia. Momentami trochę nudnawy, ale się nada.martin.h - Pon 09 Sty, 2012 Ostatnio znajoma mi poleciła Może nie jest to dzieło wybitne, ale dość fajna komedia obyczajowa, która jakieś tam przesłanie ma, a do tego ciekawe dialogi. No i Sonia Bohosiewicz zagrała fajną rolę, zresztą ona wogóle fajna jest
Vlodarsky - Pon 09 Sty, 2012 Nawet nawet Dobra scena z japońcami jak chcieli pragie zobaczyć Bonczek - Pon 09 Sty, 2012 Rezerwat bardzo fajny, też mogę polecić martin.h - Czw 12 Sty, 2012 Ta scena też jest dobra
martin.h - Nie 22 Sty, 2012 Ciekawy dokument, polecam
"Gonzo: Życie i twórczość doktora Huntera S. Thompsona"
martin.h - Nie 29 Sty, 2012 Bardzo mocny film ukazujący prawdziwe "piękno" polskich organów ścigania
no name - Pon 30 Sty, 2012 Troszkę inaczej ale klimat podobny i film bardzo mi się podobał,
daje chwilę by się zastanowić nad kilkoma sprawami.
Film ma już kilka lat ale chętnie do niego wracam co jakiś czas
PGmaster - Wto 31 Sty, 2012 Bardzo dobry film!Bart - Wto 31 Sty, 2012 Mnie Symetria trochę rozczarowała. Wszyscy się grzali, że to taki rewelacyjny film, mocny, męski i takie tam. A tymczasem to taka dość ciekawa historia, ale jakoś bez szału. No chyba, że przed każdym zdaniem opisującym Symetrię dodamy nieśmiertelne hasło "jak na polski film to..." - wtedy to rzeczywiście bardzo dobry kawał kina