To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - clio sport III czy 207 RC

M - Nie 27 Mar, 2011

:D :D
Yarko - Nie 27 Mar, 2011

pP napisał/a:
kufa..wchodzę poczytać clio sport III vs 207 a tutaj dowiaduję się, że STI kosztuje tyle samo w utrzymaniu co sport

gdzie jest lubię to dla tego forum?

Przeczytaj co napisał STF, ja ze swojej strony mogę przedstawić ile kosztują poszczególne rzeczy w clio i zapewniam, że nie będzie nikomu do śmiechu, a co do tego z jaką częstotliwością się zużywają to zależy od tego jak użytkujemy te samochody i w jakim stanie je kupiliśmy. Nie każdy użytkownik subaru upala nim co tydzień na ulężu albo jeździ w systemie 0-1, ja mam np. 3km do pracy i nawet nie ma opcji, żeby zagrzać olej do optymalnej temp. a i mnie, oprócz wydatków na jakieś tam pierdoły typu gwint, wydech, dotykają normalne koszty eksploatacji ( jakieś ~7kkm przebiegu rocznie ). Zaznaczam, że wszystko robię na OEM częściach lub lepszych.

PiTT - Nie 27 Mar, 2011

biorąc pod uwagę awaryjność francuzów to zdaje mi się że koszty są faktycznie porównywalne :lol2:
Jakarti - Nie 27 Mar, 2011

:)
M - Nie 27 Mar, 2011

Najlepiej wybrać rower, prawie to samo co subaru i sport, poupalać też w sumie można a koszty utrzymania najmniejsze.
Yarko - Nie 27 Mar, 2011

najlepiej kupić sporta, jeździć na wszystkim do końca aż fura stanie, części kupować na allegro ( najlepiej używane ) i wymieniać u heńka w szopie, wtedy rzeczywiście nie ma co porównywać kosztów utrzymania z innymi samochodami... będzie najtaniej

a później słucham, jak koledzy jeżdżą po Polsce w poszukiwaniu sportów, robią tysiące kilometrów, oglądają te śmietniki i ręce opadają im do kolan

kaziu1985pn - Nie 27 Mar, 2011

Yarko, tylko spójrz też że te sporty są w cenie prawie że cywilnych clio, i jak ktoś liczy że kupi wóz w dobrym stanie za 2/3 ceny np z niemiec to jest grubo w błędzie bo handlarze muszą też zarobić.

ja bym kupil najtanszy!!
jaka to jest oszczednosc przy zakupie!! :rotfl:

Yarko - Nie 27 Mar, 2011

kaziu1985pn, tak dokładnie jest, ale nie ma u nas innych sportów, w PL jest raptem kilka dobrych sztuk, reszta to śmietniki i mimo tego bardzo ciężko jest sprzedać te dobre egzemplarze za naprawdę uczciwe pieniądze
Cassis - Nie 27 Mar, 2011

Cytat:
ja bym kupil najtanszy!!
jaka to jest oszczednosc przy zakupie!

Ja bym kupił rozbitego (takiego owiniętego wokół drzewa).. wyjdzie najtaniej. :rotfl:

tak robią tylko najlepsi!! :D
pit - Nie 27 Mar, 2011

pP napisał/a:
kufa..wchodzę poczytać clio sport III vs 207 a tutaj dowiaduję się, że STI kosztuje tyle samo w utrzymaniu co sport

gdzie jest lubię to dla tego forum?

:rotfl: miszcz

panowie ale dyrdymały piszecie :D

GeKo - Nie 27 Mar, 2011

Jakarti napisał/a:
tomecki napisał/a:
co do pozycji za kierownica, wersje z karta hands free mają kolumnę regulowaną w dwóch płaszczyznach.

gora / dol i co jeszcze? az sprawdze dzisiaj

Czemu po raz kolejny moja wypowiedź jest cytowana jako wypowiedź Tomecki Jakiś bug na forum?

tomecki - Nie 27 Mar, 2011

Yarko napisał/a:
kaziu1985pn, tak dokładnie jest, ale nie ma u nas innych sportów, w PL jest raptem kilka dobrych sztuk, reszta to śmietniki i mimo tego bardzo ciężko jest sprzedać te dobre egzemplarze za naprawdę uczciwe pieniądze

tu jest dobre stwierdzenie, ceny w miarę sa jednolite, ile trzeba dać wg Was za zdrowe ph2/ph3?

Anonymous - Nie 27 Mar, 2011

ja pierdziele jak na KRC :wall: