Anonymous - Wto 14 Cze, 2011 Jacek, rozgryzłeś mnie ...
A tak na serio - jest tak jak napisałem, kasę mam Tylko, że mi się sesja zaczęła i nie mam kiedy podjechać. Poza tym nigdzie nie napisałem, żeby na mnie czekał - tylko jakby jakimś cudem się ten furacz nie sprzedał to ja poniego podjadę michool_vt - Wto 14 Cze, 2011
Janusz napisał/a:
michool_vt napisał/a:
krzywy to Ty masz ryj
i każdy kto choć raz za Toba jechał
a no tak racja, jastrzomp ma racje, zapomnialem dodac ze saxo ma krzywa bude...Janusz - Wto 14 Cze, 2011
michool_vt napisał/a:
a no tak racja, jastrzomp ma racje, zapomnialem dodac ze saxo ma krzywa bude...
eee źle to ujołes, po prostu masz budę ustawioną pod wyrazów michool_vt - Wto 14 Cze, 2011 tak, tak, to prawda, lepiej skreca w lewo niz w prawo vitesse - Wto 14 Cze, 2011 w moim byla prosta i nieskrecal michool_vt - Nie 03 Lip, 2011 można zamknąć
saxo broniło sie przed odjazdem, ale finalnie sie poddało.
oby dobrze słuzyło nowemu właścicielowi.
ps. auto odjechało na białych 15tkach, wiec 106 niestety nie pojada do Ciebie Barejka - Nie 03 Lip, 2011 michool_vt, co teraz? VTi? arssss - Nie 03 Lip, 2011 A ja juz wczesniej wiedzialem,ze sie sprzedalo bo kurier widzac moje saxo zalil sie,ze mu sprzed nosa saxo zielone z olkusza ktos wykupil michool_vt - Nie 03 Lip, 2011
Barejka napisał/a:
michool_vt, co teraz? VTi?
narazie nic, moze cos w przyszłym roku kupie, moze mr2
arssss napisał/a:
A ja juz wczesniej wiedzialem,ze sie sprzedalo bo kurier widzac moje saxo zalil sie,ze mu sprzed nosa saxo zielone z olkusza ktos wykupil
dziwne, saxo odjechało dzis koło 12:30 i nikt wiecej nie byl zainteresowany arssss - Nie 03 Lip, 2011 no,ale tak mi mówił. Może na allegro Ci sie ogłoszenie skończyło wcześniej i myślał,że się sprzedało. nie wiem tak mówił:) a gdzie się sprzedało?jarek-malopolska - Nie 03 Lip, 2011 taa michool teraz bedzie 100 chetnych na auto, jeszcze przez miesiac beda dzwonić czy auto nadal aktualne Barejka - Nie 03 Lip, 2011