hehe, moja była żona na odchodne kupiła mi kurtkę i buty sparco i sprezentowała "prawy" z Arminem Schwarzem
fajnie, spłaciła też kredyt? PieQt - Wto 10 Maj, 2011
Jacek napisał/a:
kamil napisał/a:
hehe, moja była żona na odchodne kupiła mi kurtkę i buty sparco i sprezentowała "prawy" z Arminem Schwarzem
fajnie, spłaciła też kredyt?
nie, do wysokości kredytu dorzuciła kurtkę i buty sprco oraz "prawy" z Arminem Schwarzem
niestety samochody to czasochłonne i kosztowne hobby, sport motorowy to już maskra, ale jak się to lubi, to co ma powiedzieć "połówka", może zaakceptować albo zostawić. Rzadkością jest sytuacja, gdzie obie osoby mają to samo hobby, ale w pełni wystarczy jak druga osoba akceptuje hobby, więcej nie trzeba.Bad-i - Wto 10 Maj, 2011
Jacek napisał/a:
kamil napisał/a:
fajnie, spłaciła też kredyt?
moja tez mi kupiła Salamandry i opony do Clio. Niestety zabrała dom i kochanki Marek23 - Wto 10 Maj, 2011 Jak dla kobiety zrezygnujesz z pasji to prędzej czy później ją znienawidzisz. Z furą to takich problemów nie miałem,ale przez deskę to mi parę potencjalnych związków padło. I wiem,że dobrze wybrałem. Na pasje można poruchać,więc masz 2 w 1. A moja dziewczyna rozumie,że rajdy to moja zajawka. Śmieje się,że to clio to niezły złom,ale chyba ma rację. A jak jadę na snowboard to po prostu jadę i tyle.Jakarti - Wto 10 Maj, 2011
Cytat:
Jak dla kobiety zrezygnujesz z pasji to prędzej czy później ją znienawidzisz.
+ zylion.M - Śro 11 Maj, 2011
Jakarti napisał/a:
Cytat:
+ zylion.
też się pod tym podpisuje ręcami i nogamiNBL - Pon 16 Maj, 2011 + 2
Moja też na początku nie była zadowolona , a teraz sama pyta o to co się dzieję,
rezygnuje też z wielu rzeczy czasami na koszt tej mojej drezyny. L Anonymous - Pon 16 Maj, 2011
Marek23 napisał/a:
Ja wolę "zapobiegać niż leczyć" i swojej powiedziałem pewnego razu jasno i wyraźnie:
"Jeżeli kiedykolwiek każesz mi wybierać pomiędzy samochodami a Tobą, to będzie to nasza ostatnia rozmowa"
Ślubu jeszcze niby niet, ale w sumie już 4 lata razem... Bad-i - Pon 16 Maj, 2011
Wasyl napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Ja wolę "zapobiegać niż leczyć" i swojej powiedziałem pewnego razu jasno i wyraźnie:
"Jeżeli kiedykolwiek każesz mi wybierać pomiędzy samochodami a Tobą, to będzie to nasza ostatnia rozmowa"
Ślubu jeszcze niby niet, ale w sumie już 4 lata razem...
A powiedziałeś żonie że lubisz stukać na boku?M - Wto 17 Maj, 2011 iQ - Wto 17 Maj, 2011 Anonymous - Wto 17 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
A powiedziałeś żonie że lubisz stukać na boku?
Jeszcze mi się nie zdarzyło, tylko przodem 2 razy zawaliłem Jakarti - Śro 25 Maj, 2011 wlasnie dostalem imieninowa koszulke F1 renault sport iQ - Śro 25 Maj, 2011 Zyc nie umierac anjas - Śro 25 Maj, 2011
Jakarti napisał/a:
wlasnie dostalem imieninowa koszulke F1 renault sport