Ku*wa, akurat jutro moja kobieta wraca z wakacji i trzeba w chacie posiedzieć
jak pojechała bez ciebie na wakacje, to jedna sobote bez Ciebie tez wytrzyma
a jaki macie plan poza tym zeby cos urwac ? Janusz - Sob 16 Lip, 2011 plan jest taki ze jak narazie jest arsss twingo i ja bo cała reszta albo na wakacjach albo na imprezie albo ma fury popsute tak wiec poupalamy troche na Mucharzu, potem pewnie skoczymy na marcówkę, a na końcu może odwiedzimy jeszcze jedno miejsce, się okaże wszystko jeszcze tak czy siak, sa 3 fury i 3 cb wiec obstawić sobie trasy obstawimy arssss - Sob 16 Lip, 2011 Ja wlasnie zrobilem sobie maly podglad trasy i powiem tylko,ze kto tu nie upalal caly sezon chyja sie zna na jezdzie Janusz - Nie 17 Lip, 2011 no i juz po upalaniu, notabene całekim zacnym, skład równiez zacny
1 janusz
2 arss
3 majer
4 kaken
5 bulix
6 dinek
ale o wrażeniach to chyba gość specjalny powinien opowiedzieć jak dla mnie było grubo iskrzące crx, latające sadzomioty i mega wolne seicenta.
Generalnie Twingo którym pokazał się Arss nie dość ze wyglądało jak piłka to jeszcze tak samo zachowywało się na hopie Pomimo golfa w rowie na dojazdówce samo upalanie przebiegało dosc spokojnie, co prawda ja klasycznie musiałem cmoknąć prawym tyłem krzaki bo bez tego nie byłoby upalania w zakrzowie, ale ogólnie nikt nic nie urwał krótko mówiąc upalanie jak to na zakrzowskie standardy przystało kto nie był ten buła i internetowy rajdowiec je****Tomcat - Nie 17 Lip, 2011
Janusz napisał/a:
no i juz po upalaniu, notabene całekim zacnym, skład równiez zacny
1 janusz
2 arss
3 majer
4 kaken
5 bulix
6 dinek
ale o wrażeniach to chyba gość specjalny powinien opowiedzieć jak dla mnie było grubo iskrzące crx, latające sadzomioty i mega wolne seicenta.
Generalnie Twingo którym pokazał się Arss nie dość ze wyglądało jak piłka to jeszcze tak samo zachowywało się na hopie Pomimo golfa w rowie na dojazdówce samo upalanie przebiegało dosc spokojnie, co prawda ja klasycznie musiałem cmoknąć prawym tyłem krzaki bo bez tego nie byłoby upalania w zakrzowie, ale ogólnie nikt nic nie urwał krótko mówiąc upalanie jak to na zakrzowskie standardy przystało kto nie był ten buła i internetowy rajdowiec je****
mea culpa arssss - Nie 17 Lip, 2011 Bylo super:D twingo dalo rade zrobilem przy zjezdzie czas 50 sekund tylko 15 gorzej niz janusz:d a wrazenia z jazdy nie gorsze niz w evo;dJanusz - Sob 27 Sie, 2011 jeah, żeby nie było ze rdzewieje wczoraj znowu popupalalismy w sumie fajnie, bo zrobiła się stała ekipa do upalania po okolicach.... trzy lata werbowałem i trułem dupę ze tylko pierdziela a nie jeżdżą no i w końcu jest dobrze skilowałem swoim golfem jakieś megan II w dizlu na dojazdówce. I muszę przyznać ze o ile na podjazdach i prostych taki stary golf z rozwalonym zawiasem, z 55KM i na zimówkach średnio dawał rade o tyle na szybkich zakrętach nie ustępował vts, i 206s16... choć przyznaje ze ja już szedłem absolutnie poza limitem a chłopaki tez szli oporem, ale raczej z jakaś rezerwa. Tak czy siak fajnie tak sobie po z.api.erdalać
ps. nic nie chce mówić ale strasznie kilka osób miało przyjechać Jakarti - Sob 27 Sie, 2011
Janusz napisał/a:
z 55KM i na zimówkach średnio dawał rade o tyle na szybkich zakrętach nie ustępował vts, i 206s16...
nie zebym ublizal wlascicielom golfow ale chyba uwierzyles Januszek, ze jestes Bogiem a to prowadzi do kolejnej rolki tylko.. oby tez nic zlego sie nie stalo.
zbastuj troche - tata.Janusz - Nie 28 Sie, 2011 eeeee Jaka, luz, przecież napisałem ja jechałem o życie wtedy a oni nie a tak to nawet mogę skaya sklepać na krętym poza tym tam jak lataliśmy na czas nie miałem do nich podejścia arssss - Nie 28 Sie, 2011 To teraz mogę znowu zawinąc twingo i się z Tobą pogonic A ja byłem wczoraj ok 23-24 w Twoich okolicach i miałem dzwonic,ale stwierdziłem,że pewnie kimasz. Janusz - Nie 28 Sie, 2011
arssss napisał/a:
To teraz mogę znowu zawinąc twingo i się z Tobą pogonic A ja byłem wczoraj ok 23-24 w Twoich okolicach i miałem dzwonic,ale stwierdziłem,że pewnie kimasz.
byłes z piątku na sobotę, czy z soboty na niedziele ??
pojedynek twingo vs golf byłby mistrz arssss - Nie 28 Sie, 2011 z soboty na niedzielę . Też odbija się jak pinpong na hopie?:DJanusz - Pon 29 Sie, 2011
Cytat:
z soboty na niedzielę . Też odbija się jak pinpong na hopie?:D
jeździliśmy po innych miejscówka, hope bałbym się mocno przyatakowac ze się złamie ale my jeździliśmy z piątku na sobotę, z soboty na niedziele byłem na weselu ale następnym razem dzwoń EmerytRs2 - Wto 13 Wrz, 2011 http://maps.google.pl/map...3,0.027595&z=15
polecam
a w przyszłym roku, to bym se pojechał do KRK na kilka dni, trochę dolinki pozwiedzać heheJacek - Wto 27 Wrz, 2011 kórwa jak patrzę na to upalanie to aż miło...milion razy mogę to oglądać