To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Vlodarsky - Pon 13 Cze, 2011

Dzisiaj 1h29m 16,7 km

spokojnym tempem zamierzam wybiegać kondycję na nowo

Vlodarsky - Pon 13 Cze, 2011

a wczoraj biegałem godzinkę z pP :hhe:
106 - Pon 13 Cze, 2011

to chyba na stacje i z powrotem ;D
Jakarti - Wto 14 Cze, 2011

na dworzec :rotfl:
Vlodarsky - Wto 14 Cze, 2011

Polecam alikację "endomondo" na telefon.

Z GPSem wiem ile przebiegłem a wyniki wrzuca na stronkę gdzie można podglądać ile wybiegali znajomi.

Dzisiaj odpoczynek, jutro odpoczynek, a w czwartek znowu biegam.
Teraz krótki dystans z większym tętnem. Chciałbym utrzymać 180-185.

zefir - Wto 14 Cze, 2011

ja tez tego uzywalem,ale przerzucilem sie na sportstrackera, lepiej mi gps łapie i sprawniej aplikacja chodzi

zefir napisał/a:
ja tez tego uzywalem,ale przerzucilem sie na sportstrackera, lepiej mi gps łapie i sprawniej aplikacja chodzi

a mi właśnie na E72 nie działa :/ różne wersje wgrywałem i żadna nie bangla. W N95 8GB chodziło.

Walle - Wto 14 Cze, 2011

Vlodarsky napisał/a:
Polecam alikację "endomondo" na telefon.

Z GPSem wiem ile przebiegłem a wyniki wrzuca na stronkę gdzie można podglądać ile wybiegali znajomi.

Dzisiaj odpoczynek, jutro odpoczynek, a w czwartek znowu biegam.
Teraz krótki dystans z większym tętnem. Chciałbym utrzymać 180-185.

Dwa dni odpoczynku i potem taki trening? IMHO bez sensu. Jak chcesz odpoczywać przed czymś takim to raczej 1 dzień. Poza tym jaki dystans chcesz przebiec z takim tętnem? To jest wysokie tętno....

Walle napisał/a:
Dwa dni odpoczynku i potem taki trening? IMHO bez sensu. Jak chcesz odpoczywać przed czymś takim to raczej 1 dzień. Poza tym jaki dystans chcesz przebiec z takim tętnem? To jest wysokie tętno....

Nie jestem biegaczem. Dla mnie trening zróżnicowany jest najlepszy. Chcę być rozwinięty ogólnie, a nie tylko w jednym kierunku.
Czasem dłuższy dystans, czasem jakieś sprinty, czasem siłowo na drążkach, czasem rozciąganie, czasem basen, rower. Oby robić to wszystko cały czas, a nie od wielkiego dzwonu :)

Jak bym się nastawiał na biegi tylko i wyłącznie to skorzystał bym z treningów biegaczy często publikowanych w necie :)

Walle napisał/a:
Poza tym jaki dystans chcesz przebiec z takim tętnem? To jest wysokie tętno....

Jestem szczupły, młody ( :faja: ) i w maks wysiłku mam tętno powyżej 200. Mój maks to chyba 208.

106 - Wto 14 Cze, 2011

na okresowych badaniach przed licencja w tym roku mialem w czasie wysilku
220 hyhy

106 napisał/a:
220 hyhy

pikawa Ci wyskoczy kiedyś !! zobaczysz !! :)

Marek23 - Wto 14 Cze, 2011

Vlodarsky napisał/a:
Czasem dłuższy dystans, czasem jakieś sprinty, czasem siłowo na drążkach, czasem rozciąganie, czasem basen, rower. Oby robić to wszystko cały czas, a nie od wielkiego dzwonu :)

+1 trening zróżnicowany to najlepsza sprawa.

106 napisał/a:
220 hyhy

xD fest, ja jak miałem badania na AWF w Kraku w związku ze snowboardem to miałem max 213. Nieźle ziom

106 - Wto 14 Cze, 2011

Marek23 napisał/a:
106 napisał/a:
220 hyhy

xD fest, ja jak miałem badania na AWF w Kraku w związku ze snowboardem to miałem max 213. Nieźle ziom

ponoc powod do szczescia to to nie jest... z tego co mi tlumaczyl lek med sportowej :)
a juz szczegolnie przy wyciskaniu

Marek23 - Wto 14 Cze, 2011

106 napisał/a:
z tego co mi tlumaczyl lek med sportowej :)

Jak ci to powie 5 lekarzy to ok, jak jeden to jeszcze bym sie nie przejmował. Jak miałem kostkę czy tez plecy na snowbaordzie rozwalone, to co jeden hiper profesor to miał inną teorię i chciał kroić albo sterydami faszerować. Lekarze jebane