Vlodarsky - Pon 13 Cze, 2011 Dzisiaj 1h29m 16,7 km
spokojnym tempem zamierzam wybiegać kondycję na nowoVlodarsky - Pon 13 Cze, 2011 a wczoraj biegałem godzinkę z pP 106 - Pon 13 Cze, 2011 to chyba na stacje i z powrotem Jakarti - Wto 14 Cze, 2011 na dworzec Vlodarsky - Wto 14 Cze, 2011 Polecam alikację "endomondo" na telefon.
Z GPSem wiem ile przebiegłem a wyniki wrzuca na stronkę gdzie można podglądać ile wybiegali znajomi.
Dzisiaj odpoczynek, jutro odpoczynek, a w czwartek znowu biegam.
Teraz krótki dystans z większym tętnem. Chciałbym utrzymać 180-185.zefir - Wto 14 Cze, 2011 ja tez tego uzywalem,ale przerzucilem sie na sportstrackera, lepiej mi gps łapie i sprawniej aplikacja chodziVlodarsky - Wto 14 Cze, 2011
zefir napisał/a:
ja tez tego uzywalem,ale przerzucilem sie na sportstrackera, lepiej mi gps łapie i sprawniej aplikacja chodzi
a mi właśnie na E72 nie działa różne wersje wgrywałem i żadna nie bangla. W N95 8GB chodziło.Walle - Wto 14 Cze, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Polecam alikację "endomondo" na telefon.
Z GPSem wiem ile przebiegłem a wyniki wrzuca na stronkę gdzie można podglądać ile wybiegali znajomi.
Dzisiaj odpoczynek, jutro odpoczynek, a w czwartek znowu biegam.
Teraz krótki dystans z większym tętnem. Chciałbym utrzymać 180-185.
Dwa dni odpoczynku i potem taki trening? IMHO bez sensu. Jak chcesz odpoczywać przed czymś takim to raczej 1 dzień. Poza tym jaki dystans chcesz przebiec z takim tętnem? To jest wysokie tętno....Vlodarsky - Wto 14 Cze, 2011
Walle napisał/a:
Dwa dni odpoczynku i potem taki trening? IMHO bez sensu. Jak chcesz odpoczywać przed czymś takim to raczej 1 dzień. Poza tym jaki dystans chcesz przebiec z takim tętnem? To jest wysokie tętno....
Nie jestem biegaczem. Dla mnie trening zróżnicowany jest najlepszy. Chcę być rozwinięty ogólnie, a nie tylko w jednym kierunku.
Czasem dłuższy dystans, czasem jakieś sprinty, czasem siłowo na drążkach, czasem rozciąganie, czasem basen, rower. Oby robić to wszystko cały czas, a nie od wielkiego dzwonu
Jak bym się nastawiał na biegi tylko i wyłącznie to skorzystał bym z treningów biegaczy często publikowanych w necie Vlodarsky - Wto 14 Cze, 2011
Walle napisał/a:
Poza tym jaki dystans chcesz przebiec z takim tętnem? To jest wysokie tętno....
Jestem szczupły, młody ( ) i w maks wysiłku mam tętno powyżej 200. Mój maks to chyba 208.106 - Wto 14 Cze, 2011 na okresowych badaniach przed licencja w tym roku mialem w czasie wysilku
220 hyhyVlodarsky - Wto 14 Cze, 2011
106 napisał/a:
na okresowych badaniach przed licencja w tym roku mialem w czasie wysilku
220 hyhy
Czasem dłuższy dystans, czasem jakieś sprinty, czasem siłowo na drążkach, czasem rozciąganie, czasem basen, rower. Oby robić to wszystko cały czas, a nie od wielkiego dzwonu
+1 trening zróżnicowany to najlepsza sprawa.
106 napisał/a:
220 hyhy
fest, ja jak miałem badania na AWF w Kraku w związku ze snowboardem to miałem max 213. Nieźle ziom106 - Wto 14 Cze, 2011
Marek23 napisał/a:
106 napisał/a:
220 hyhy
fest, ja jak miałem badania na AWF w Kraku w związku ze snowboardem to miałem max 213. Nieźle ziom
ponoc powod do szczescia to to nie jest... z tego co mi tlumaczyl lek med sportowej
a juz szczegolnie przy wyciskaniuMarek23 - Wto 14 Cze, 2011
106 napisał/a:
z tego co mi tlumaczyl lek med sportowej
Jak ci to powie 5 lekarzy to ok, jak jeden to jeszcze bym sie nie przejmował. Jak miałem kostkę czy tez plecy na snowbaordzie rozwalone, to co jeden hiper profesor to miał inną teorię i chciał kroić albo sterydami faszerować. Lekarze jebane