martin.h - Pon 23 Maj, 2011 Dobra to kiedy robimy tego spota ?
Bart, dawaj specyfikację twojego roweru, bo z tego co ostatnio gadałeś pełen wypas Bart - Pon 23 Maj, 2011 przepraszam za ten temat. To hh.org - niech każdy wkleja zdjęcia rowerów i pisze ile za co zapłacił
Życie poza internetem nie istnieje.martin.h - Pon 23 Maj, 2011 Ale o co chodzi
Żeby nie było, nie chodzi o to że masz droższy rower ode mnie, po prostu jestem ciekaw. Ale spoko, nie chcasz pisać to nie pisz, zrobimy spota, to sam obadam Bart - Pon 23 Maj, 2011 Jestem sfrustrowanym starcem, wylewam swoje żale gdzie popadnie iQ - Pon 23 Maj, 2011 Bart, wpadaj po zapasy i zale sie skoncza martin.h - Pon 30 Maj, 2011 Jako, że zaplanowałem sobie na dzisiaj urlop i pogoda ładna, postanowiłem wyskoczyć na jakąś małą wycieczkę. Do tomeckiego nie ma się co porównywać, ale 52 km i ponad 500 od początku miesiąca nie wygląda chyba źle
Jeden z przystanków podróży to słynny już kopiec Wyzwolenia, na którym rozpoczynaja się wszystkie śląskie spoty rowerowe
Widok na północ...
... i na południe
Bart - Pon 30 Maj, 2011 widać, że bardzo się chciałeś pochwalić nowym roweremmartin.h - Pon 30 Maj, 2011
Bart napisał/a:
widać, że bardzo się chciałeś pochwalić nowym rowerem
Nie ma się czym chwalić, Ty się lepiej pochwal Bart - Pon 30 Maj, 2011 Wczoraj w parku w Chorzowie gumę złapałem, psia mać. Był ze mną Piotrek106, który wspierał mnie duchowo, na szczęście tata gdzieś w pobliżu krążył większym samochodem i mnie do domu zgarnął. Taka to historia.Jacek - Pon 30 Maj, 2011 na LTL zawsze można liczyć, zawsze są w pobliżu, zawsze..Yarko - Pon 30 Maj, 2011 Martin, strasznie wysoko masz siodełko w stosunku do kierownicy, nie męczy Cię to ?martin.h - Pon 30 Maj, 2011 Bart, zmieniasz detki czy kleisz? Ja powiem Ci że w całej mojej historii rowerowej zrobiłem już z jakieś 15 000 - 20 000 km i gumę złapałem 2 razy, więc albo masz hujowe dętki albo nie umiesz jeździć Jacek - Pon 30 Maj, 2011 siodło założył do zdjęcia, żeby nie było...martin.h - Pon 30 Maj, 2011
Yarko napisał/a:
Martin, strasznie wysoko masz siodełko w stosunku do kierownicy, nie męczy Cię to ?
Jest na równo z kierownicą, lub ciut wyżej, jeździ się idealnie, zero zmęczenia M - Pon 30 Maj, 2011 Piękne widoki, własnie mnie to wkurza w Mazowszu że jest płaskie jak dziewczyny z twojego trematu