Anonymous - Nie 03 Lip, 2011 Dzięłki, będę się przymierzał do Fółtury. Jakby kto¶ miał co¶ takiego u siebie w 106 (albo saxo) i pozwolił trochę posiedzieć i popierdzieć w okolicach Warszawy, to chętnie skorzystam. Jestem nawet skłonny zakupić jedno piwo (0,5L dla jasno¶ci) w formie wynagrodzenia/zado¶ć uczynienia za b±ki.EmerytRs2 - Nie 03 Lip, 2011 Anonymous - Nie 03 Lip, 2011 ładna szafka,mam tak± sam±Greg - Nie 03 Lip, 2011 Klucze w zamku. Racja, trzeba je będzie zamykać.
Odpowiednik S2000 dla "większych ludziów". Greg - Czw 11 Sie, 2011 Przymierzałem się do S2000 i niestety jest za ciasny w ramionach - czuję się w nim jakby kto¶ rękoma trzymał mi barki i nie pozwalał się ruszyć.
Ciekaw jestem tego RS2...
No i mam dylemat - czy wydać teraz gdy nie potrzebuję zbytnio homo 1,5k+ na OMP z uszami czy 0,7k na Mirco. Duża różnica w kasie, natomiast gdybym miał gdzie¶ stratować to trzebaby kombinować qbus - Czw 11 Sie, 2011 a ten hiszpanski fotel z uszami od Micka? GP Racing czy jako¶ tak. zajebiscie lekki a cena tez bardzo przystepna.Greg - Pi± 12 Sie, 2011
qbus napisał/a:
a ten hiszpanski fotel z uszami od Micka? GP Racing czy jako¶ tak. zajebiscie lekki a cena tez bardzo przystepna.
Również lekko jest przyciasny w ramionach/barkach, natomiast dużo mniej niż S2000.