Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Clio sport III F1 2007
Jakarti - Pią 24 Cze, 2011
Cytat:
Kubek, a oglaszales ja, czy przyjales od razu, ze zainteresowania nie ma?
Zupełnie serio pytam.
dobre pyttanie
dajesh ogłosznie.
wystaw za 49 999 i narka. pamietaj tylko, ze za ok 65 mozna kupic nowe clio na firme *bez vatu ,jesli dobrze na szybko liczekaziu1985pn - Pią 24 Cze, 2011 Jakarti, z tego co ostatnio rozmawiałem przy okazji wizyty w aso to firmom dają 12% rabatu od ceny katalogowej więc koło 78 brutto wychodzi.GeKo - Pią 24 Cze, 2011 No to za golasa wychodzi 64 netto, dolicz metalik, xenon + pakiet F1 i masz pewnie 90brutto.Janusz - Pią 24 Cze, 2011
GeKo napisał/a:
xenon
zbedna masa GeKo - Pią 24 Cze, 2011
Janusz napisał/a:
GeKo napisał/a:
xenon
zbedna masa
y.ebany performensowiec Jakarti - Pią 24 Cze, 2011 pindola tez ma malego zeby lzej bylo Janusz - Pią 24 Cze, 2011
Cytat:
pindola tez ma malego zeby lzej bylo
mam tez małe uszy żeby nie zaburzać wewnętrznej areodynamiki kaziu1985pn - Pią 24 Cze, 2011 GeKo, nie wiem od tygodnia albo i dłużej konfugurator na stronie nie działa Jakarti - Pią 24 Cze, 2011
Janusz napisał/a:
mam tez małe uszy żeby nie zaburzać wewnętrznej areodynamiki
okej, 1:1 kamil - Pią 24 Cze, 2011 a i tak Pitt ma racje..niestety francuzen dobrze kupować jako 3 letnie i starsze samochody dobre i tanie Jakarti - Sob 25 Cze, 2011 Pitt nigdy nie ma racji.
mial lexa i teraz ma mazde.
PiTT - Sob 25 Cze, 2011
Jakarti napisał/a:
Pitt nigdy nie ma racji.
mial lexa i teraz ma mazde.
przeanalizowałem trendy rynkowe i doszedłem do wniosku, że mazda będzie więcej warta w momencie sprzedaży kamil - Sob 25 Cze, 2011 znając analityczno matematyczny geniusz pitta to jeszcze skubany za 3 lata urwie 5 k przy sprzedaży Mazdy.kubek13 - Sob 25 Cze, 2011
Jakarti napisał/a:
dobre pyttanie
dajesh ogłosznie.
wystaw za 49 999 i narka. pamietaj tylko, ze za ok 65 mozna kupic nowe clio na firme *bez vatu ,jesli dobrze na szybko licze
Jeśli to byłaby prawda, to chętnie zostawiłbym moje Clio w rozliczeniu u dowolnego koncesjonera Renault (nawet gdyby rozliczali starego wedle swej bandyckiej stawki) i zamówił nowego Sporta. Ale czas rabatów na Renault Sport skończył się z końcem 2008-go roku mam wrażenie.
Przypuszczam że nawet po najlepszych układach , nowy golas będzie kosztował 80 tys zł. Vatu możesz odliczyć max-ymalnie 6 tys zł, zatem ok 74-75 tys za nowe Clio na firmę to minimum..
Z resztą wystarczy zapytać Freemana .
Jest tutaj na forum czasami ?PiTT - Sob 25 Cze, 2011 Kubek, a tak szczerze, jak Ci się sprawowało clio przez ten czas?
możesz pisać szczerze bo i tak nikt od nas nie kupi
Jaka wykorzystywał gwarancję raczej regularnie a jak w Twoim?
czy decyzja o sprzedaży jest spowodowana właśnie różnymi drobnymi awariami?