to błąd językowy tak samo ja fakty autentyczne qbus - Czw 25 Sie, 2011 ostatnimi czasy to tylko albo Żubr albo Perła PGmaster - Czw 25 Sie, 2011 Tylko to
Kryha - Czw 25 Sie, 2011 Ciechan Miodowy
Kasztelan niepasteryzowany (pasterozowany z resztą tak samo smakuje, marketing )
Perła
Jak widzę żubra, tyskie, żywca etc. to wolę napić się soku z soku zagęszczonego niż pić szczoch martin.h - Czw 25 Sie, 2011 Jacek - Czw 25 Sie, 2011 martin, nie ma co. to tak jak z twoim ruchaniem. coś tam widziałeś w internecie ale do końca nigdy i na prawdę nie było Barejka - Czw 25 Sie, 2011 Jacek, Franek - Czw 25 Sie, 2011 Jak dla mnie to do spokojnego posiedzenia przy piwku:
Dalej:
oraz
Z polskich lubiłem kiedyś żywca, ale wg mnie się popsuł.
Ok jest królewskie oraz tyskie.Bonczek - Pią 26 Sie, 2011 Franek, dobreee Jakarti - Pią 26 Sie, 2011 Warstainera piłem w UK w jakims pubie i mi zawsze smakowal a tutaj z butli jakos nie podchodziPiTT - Nie 28 Sie, 2011 testuję...
nawet ujdzie, mniej gorzkie niż "oryginalna" wersja
anjas - Nie 28 Sie, 2011
Jakarti napisał/a:
Warstainera piłem w UK w jakims pubie i mi zawsze smakowal a tutaj z butli jakos nie podchodzi
Zmieszaj z woda, to uzyskasz "pubowy" smak sibuk - Nie 28 Sie, 2011
Jacek napisał/a:
sibuk napisał/a:
tylko i wyłącznie
to błąd językowy tak samo ja fakty autentyczne
do przesady czepiasz się tego tzw. 'pleonazmu'
wiele przykładów powielania treści, tak jak i ten reprezentuje poprawną polszczyzne, tak sądze.
chyba że masz jakiś niezbity dowód, że jest to skazą używać tych słów?Jacek - Pon 29 Sie, 2011 ja jebie, następny profesor od wszystkiego PiTT - Pon 29 Sie, 2011 chyba po tym Królewskim dostałem niezłego sraniaaaaaa