spadaj tym razem trzymałem się do końca walki, obejrzałem ją i wstałem o własnych siłach... poza tym wiem kto walczył A nie zawsze mi się to zdarza.Yarko - Pon 12 Wrz, 2011 btw. na cyfrze obejrzałem walkę za darmo na RTL, nie było oficjalnego info ze strony cyfry, że RTL będzie dostępny, a tu jakże miłe zaskoczenie 4 dychacze do przodu EmerytRs2 - Pon 12 Wrz, 2011 nie obejrzałem i nie zamierzam tego oglądać !!
Greg - Pon 12 Wrz, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Greg napisał/a:
Dla mnie wygrał Vlodarski
spadaj tym razem trzymałem się do końca walki, obejrzałem ją i wstałem o własnych siłach... poza tym wiem kto walczył A nie zawsze mi się to zdarza.
Wiem, zapowiedziałeś już odwet w SMSach. M - Wto 13 Wrz, 2011 http://www.mmelk.pl/artyk...ale-419799.html Jacek - Wto 13 Wrz, 2011 i bardzo dobrze, chcą zarabiać w barach na walkach, meczach itp to niech za to płacą..Bart - Wto 13 Wrz, 2011 Bardzo słuszna akcja. Albo żyjemy w państwie prawa i obowiązuje ono wszystkich, albo będzie tutaj wieczny burdel.Jakarti - Wto 13 Wrz, 2011
no wlasnie Macius, o co cho? jesli nie mozna bylo to nie mozna.. moze glupie ale ktos zaplacil, ktos powinien dostac kase. juz o tym pisalem.kubas - Wto 13 Wrz, 2011
Bart napisał/a:
Bardzo słuszna akcja. Albo żyjemy w państwie prawa i obowiązuje ono wszystkich, albo będzie tutaj wieczny burdel.
W sensie piszesz o hh.org ? M - Wto 13 Wrz, 2011 A mi się to nie podoba że policja robi za naganiaczy.
Państwo prawa, buhahahaha.Bart - Wto 13 Wrz, 2011 Od czegoś trzeba zacząć.M - Wto 13 Wrz, 2011 Wiesz coś o nowej drodze do praworządnego Państwa Polskiego rozpoczętej poprzez naloty na bary? Walle - Wto 13 Wrz, 2011
Bart napisał/a:
Od czegoś trzeba zacząć.
to ja proponuję ponowny chrzest Polski.EmerytRs2 - Wto 13 Wrz, 2011 high fajf Lech, Czech i Rus.kubas - Śro 14 Wrz, 2011