no name - Sob 08 Paź, 2011 pytałem bo nie wiem czy brać kask Kenet - Sob 08 Paź, 2011 Ja mam prawy wolny także jakby co to 668814370.roj - Sob 08 Paź, 2011 Keny, ale my pytamy o przejazd już łon de trak Kenet - Sob 08 Paź, 2011 Łon de track to nie wiem, jak będzie wolny trening to pewnie tak, na mierzone kółka wolę raczej sam jechać.rasta - Nie 09 Paź, 2011 Będzie trening, potem prawdziwa jazda nie jakieś tam rajdy srajdy. Każdy przejazd się liczy do klasyfikacji, nie ma taryfy ulgowej.roj - Nie 09 Paź, 2011 nie jestem na 100% pewien czy damy radę jutro pojechać na oglądarę ale będę się starał dojśc do sbiebie Bonczek - Nie 09 Paź, 2011 czekam Kamill - Nie 09 Paź, 2011 Byłem 20min, ładna pogoda była , żałuje ze bety nie poskładałem jeszcze ...no name - Nie 09 Paź, 2011 Ja na początek podziękowania
Dla roja za podwózke, dla puma za prawy, dla rasty za powrót i rozmowę.
Kilka fotek, reszta później
Clio też podnosi nogę
Stig też ma pęchęż
Marek23 - Nie 09 Paź, 2011
Cytat:
Będzie trening, potem prawdziwa jazda nie jakieś tam rajdy srajdy
rasciak, daj mi zyc M - Nie 09 Paź, 2011 Maras widze Cie tam roj - Nie 09 Paź, 2011
no name napisał/a:
Stig też ma pęchęż
hehe, mocna jest ta fota
fajny dzień, pooglądało się tyle co się dało, zobaczymy co wyścigowcy napiszą Stf - Nie 09 Paź, 2011 było lux - dzięki PUM za podwózkę i prawy. jak się okazuje w Ułężu można zrobić pojeżdżawkę w której pomimo 70+ aut każdy może przelecieć traskę ponad 10 razy... generalnie układ fajny - znacznie więcej szykan, ciasnych szykan, wolniej, technicznie. bliżej wróbla niż WST. pum'a v-max ok. 120km/hpum - Nie 09 Paź, 2011 ogólnie to chyba jednak pomotałem mieszanki w tych slickach i każde kółko to było wyzwanie żeby nie zginąć . na re050 zrobiłem taki sam czas jak na slicku . hebel nie pracował tak jak powinien itd aleeeee... ogólnie jestem zadowolony. fajnie było trochę polatać slajdziochami chociaż ten las na 2 kółku ze Stf'em już nie był ciekawy. trasa średnia (raz ciekawa raz tragiczna), organizacja super.Marek23 - Nie 09 Paź, 2011
M napisał/a:
Maras widze Cie tam
Mi by się taki Real Race podobał,ale żeby było tylko jedno kółko zapoznawcze...