To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] [p] felgi na zime do saxoOo ;)

Przem_106 - Pon 31 Paź, 2011

Jarek, ja trochę nie rozumiem. Kupiłeś chyba dość tanio te 3 sztuki, bo sam napisałeś, że w cenie zwykłych stalówek. Jaka jest cena zwykłych stalówek, każdy wie. Po czym nie mogę zrozumieć po jakiego licha zakładałeś na nie opony skoro miałeś tylko 3 felgi? No chyba, że założyłeś je w miejscu kupna felg niejako w cenie felg?
Z pozostałymi sprawami masz 100% racji. Ja też sprzedaje na hodze i allegro w celu uzyskania wiekszych sum, a każdy zarobiony grosz w ten sposów trafia w rajdówkę.
Aha, moje alu VTS się sprzedały :/

matt - Pon 31 Paź, 2011

Przem_106 napisał/a:
zrozumieć po jakiego licha zakładałeś na nie opony skoro miałeś tylko 3 felgi?

był tak na nie napalony, że się nie mógł doczekać :rotfl:

Bart - Wto 01 Lis, 2011

:lol2: :lol2:
jarek-malopolska - Wto 01 Lis, 2011

Przem_106 napisał/a:
Jarek, ja trochę nie rozumiem. Kupiłeś chyba dość tanio te 3 sztuki, bo sam napisałeś, że w cenie zwykłych stalówek. Jaka jest cena zwykłych stalówek, każdy wie. Po czym nie mogę zrozumieć po jakiego licha zakładałeś na nie opony skoro miałeś tylko 3 felgi? No chyba, że założyłeś je w miejscu kupna felg niejako w cenie felg?
Z pozostałymi sprawami masz 100% racji. Ja też sprzedaje na hodze i allegro w celu uzyskania wiekszych sum, a każdy zarobiony grosz w ten sposów trafia w rajdówkę.
Tak dokładnie, załozenie opon było w cenie zakupu, płaciłem tylko za wywazanie, wiec lepiej było załozyc tym bardziej ze od razu chciałem je przymierzyć.. Jak to juz kilkakrotnie pisałem nie kupiłem ich na handel tylko dla siebie dlatego od razu załozyłem opony, myslałem ze to bedzie kwestia tego samego dnia - max nastepnego ze znajde 4 sztuke i po sprawie.. Niestety oprócz tego ze troche mi schodzi ze znalezieniem tej jednej sztuki to jeszcze wynikł drugi problem decydujacy o sprzedazy felg, pisałem juz o tym na PW tym ktorzy pytali o koła.. U mnie jest wiekszy hamulec z przodu, zacisk LUCASa, w tamtym roku miałem na zme 14" ale to było ALU-jedyny problem zaraz po załozeniu posciagało mi odwazniki z wnetrza felgi, reszta ok-chodziło na styk, teraz załozyłem pucharówki te na ktorych mam opony przejechałem sie kawałek i niestety ale jest minimalne bo minimalne-ale zawsze-obcieranie zacisku o felge, dzieje sie to najprawdopodobniej w miejscu gdzie jest coś a'la wzmocnienie felgi, taki podwojny płat stali :/ Zwłaszcza przy ostrzejszym hamowaniu, dlatego tez wole poszukać jakiś 14" ale z "gładkim" srodkiem, czyli jakiegoś alu ..
Przem_106 napisał/a:
Aha, moje alu VTS się sprzedały

Nie pocieszyłeś mnie tą informacja :'(

Janusz - Śro 02 Lis, 2011

jarek-malopolska napisał/a:
Przem_106 napisał/a:

ja Cie pociesze, może czasem zobaczysz je na mieście :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Bart - Śro 02 Lis, 2011

p. w.
jarek-malopolska - Śro 02 Lis, 2011

Janusz napisał/a:
Przem_106 napisał/a:

ja Cie pociesze, może czasem zobaczysz je na mieście :rotfl: :rotfl: :rotfl:

wolałbym nie :lol2:

jarek-malopolska - Sob 26 Lis, 2011

podbijam, ŁANTED-LOTED-WONTED: zywa lub prosta, 1 szt pucharówki 6x14" !! :)
Grzesiek VTS - Sob 26 Lis, 2011

hi hihihhihihihihi miałam nie brałes juz sprzedałem ;D

PW

Bart - Nie 27 Lis, 2011

p. w.
Grzesiek VTS - Nie 27 Lis, 2011

PW
106 - Nie 27 Lis, 2011

ps.
grzesiek ma 2 ale nie chce sie podzielic ;D

jarek-malopolska - Nie 27 Lis, 2011

2 to za duzo, wole jedna.. gdzies .k.u.r.w.a musi byc ;D
Grzesiek VTS napisał/a:
hi hihihhihihihihi miałam nie brałes juz sprzedałem

zeby choć była biała - gdyby do ceny za felge doliczyc malowanie jej na biało to mogłbym sie za TANIM kompletem rozgladac :lol2: BIAŁA BYM BRAŁ ^_^

Grzesiek VTS - Nie 27 Lis, 2011

2 to za duzo, wole jedna.. gdzies .k.u.r.w.a musi byc ;D
Grzesiek VTS napisał/a:
hi hihihhihihihihi miałam nie brałes juz sprzedałem

zeby choć była biała - gdyby do ceny za felge doliczyc malowanie jej na biało to mogłbym sie za TANIM kompletem rozgladac :lol2: BIAŁA BYM BRAŁ ^_^

moge pomalowac dekoralem z mieszkani mi zostało troche białej :rotfl:

jarek-malopolska - Nie 27 Lis, 2011

heh jak napisałem powyzszego posta to od razu o tym pomyslałem, w sensie ze mozesz mi zaproponować biała :rotfl:
to jak bedziesz miał jeszcze jedną to wole czarna ale w zamian urwiesz z ceny na Wrapa w zestawie ;D