Potwierdzony jest ta możliwość w wielu interpretacjach Naczelników Urzędów Skarbowych.
wkurzające jest to, że jeden interpretuje tak a drugi siak a podatnik nie wie co zrobić, to skandal!!! Moim zdaniem to wina Peło i winni wszyscy co nie są prawdziwymi polakami i głosowali na ten Tuskopalikotyzm!Michał - Śro 12 Paź, 2011 M - Śro 12 Paź, 2011 Sama prawda Andrzeju. Można było zrobić porządek a nie 4 lata przepierdzieć.anjas - Śro 12 Paź, 2011
M napisał/a:
Sama prawda Andrzeju. Można było zrobić porządek a nie 4 lata przepierdzieć.
głosowałem na PIS właśnie po to, żeby zrobić porządek i przede wszystkim po to, żeby wyjaśnić Smoleńsk.
Niestety nas prawdziwych Polaków jest coraz mniej...was79 - Śro 12 Paź, 2011 my informujemy - oni kłamią, trzyma nas na powierzchni tego bagnaM - Śro 12 Paź, 2011
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Sama prawda Andrzeju. Można było zrobić porządek a nie 4 lata przepierdzieć.
głosowałem na PIS właśnie po to, żeby zrobić porządek i przede wszystkim po to, żeby wyjaśnić Smoleńsk.
Niestety nas prawdziwych Polaków jest coraz mniej...
No to Ci się nie udałoanjas - Śro 12 Paź, 2011
M napisał/a:
No to Ci się nie udało
na razie, ale jeszcze się uda, bo to JA MAM RACJĘ!M - Śro 12 Paź, 2011
anjas napisał/a:
M napisał/a:
No to Ci się nie udało
na razie, ale jeszcze się uda, bo to JA MAM RACJĘ!
Czyzby Adam206 przejął konto Anjasa?anjas - Śro 12 Paź, 2011
M napisał/a:
Czyzby Adam206 przejął konto Anjasa?
przecież Adam ma skrajnie inne poglądy.
Ja w weekend przejrzałem na oczy, po lekturze komentarzy na niezależnej zmieniłem światopogląd, wreszcie wiem jak to wszystko funkcjonuje i staram się z Wami podzielić swoimi myślami.
(zresztą o wiele łatwiej jest krytykować niż coś zrobić, więc wolę być po stronie opozycji, ale ciiiii, to tak między nami )M - Śro 12 Paź, 2011 Ja zagłosowałem na PO żeby mieć więcej przyjaciół.
Zauważyłem że wszelkie inne poglądy niż te słuszne kończą się pianomordziem anjas - Śro 12 Paź, 2011
M napisał/a:
Ja zagłosowałem na PO
będziesz się za to w piekle smażył!!!
M - Śro 12 Paź, 2011
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Ja zagłosowałem na PO
będziesz się za to w piekle smażył!!!
Nie strasz nie strasz... Jakarti - Śro 12 Paź, 2011 bo sie zesrasz.
tak mawiał mój dziadek Mick - Śro 12 Paź, 2011 kóóóóóórfa... mieliśmy fajny temat dotyczący leasingów operacyjnych, a Wy jak zwykle musicie wpierdzielić się z polityką... Bad-i - Śro 12 Paź, 2011
anjas napisał/a:
M napisał/a:
No to Ci się nie udało
na razie, ale jeszcze się uda, bo to JA MAM RACJĘ!