HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
martin.h - Pią 07 Paź, 2011 Jest coś takiego jak tantiemy, i nie wykupujesz jej od zespołu anjas - Pią 07 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
ile lat ma ten utwór?
70 raczej nie ma
W tym roku do domeny publicznej przechodzą utwory z 1941r. anjas - Pią 07 Paź, 2011
martin.h napisał/a:
Jest coś takiego jak tantiemy, i nie wykupujesz jej od zespołu
really?
Ale jest też coś takiego jak "banki muzyki", gdzie można wykupić licencje do wykorzystania różnych utworów.Jacek - Pią 07 Paź, 2011 ja bym się zabezpieczył i robił od nowa roj - Pią 07 Paź, 2011 sory, mam mało czasu dziś a chciałem luknąć i zagłosować, gdzie jest link do tego filmu albo jak go znaleźć bo z linka z pierwszego posta to jakiś burdel mi się rrobi EmerytRs2 - Pią 07 Paź, 2011 miszcze jesteście !!
ja radze w tempie szybkim uderzać do firm, które takowe prawa do 1 utworu i korzystania z niego wam op.ierdolom.Rasputin - Pią 07 Paź, 2011 Dobra dzisiaj będzie skomponowana muza pod ten filmik i mogą nam naskoczyć. Szkoda głosów ale liczymy na was
Jak znam życie to połowa filmików z top10 zostanie wyjebana i wtedy jest szansa dla nas
Za gapowe trzeba płacić.
Prawa do tego utworu kosztowały by pewnie tyle co nagroda główna Anonymous - Pią 07 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
Prawa do tego utworu kosztowały by pewnie tyle co nagroda główna
Lepiej sprawdzić. Uderzcie do jakiejś firmy fonograficznej albo innego ITI z zapytaniem ile coś takiego mogłoby kosztować. Pewnie są jakieś czasowe pozwolenia czy co tam.no name - Pią 07 Paź, 2011 Tylko piątek godzina 17-ta to raczej lipa
trochę na załatwianie takich spraw Jakarti - Pią 07 Paź, 2011 mysle, ze alex moze miec troche racji wiec tez bym tego sprobowal
bo tutaj raczej nasza niewiedza odgrywa spora role.
ja drugi raz nie zaspamuje swiata moim filmikiem
poza tym na stronie pisza o tym, zeby to ogarnac jakos z iTunesami. nie wiem tylko jak EmerytRs2 - Pią 07 Paź, 2011 Rasputin,
ale to będziesz musiał zabrac głoś oficjalnie w tematcie na KRC
że wstrzymujemy na razie się do jutra
ps.
Nie wiem, jak oni to IP filtrują, bo ja z pracy z 200 razy naklikałem.
Poza tym filmik niezwykle seksistowski i nacechowany negatywnie w kwesti parytetów :shifty:
Zdjęcia cool, loop pozytywnie męczący. Ogólnie na plus :thumbup:
ps 2
Nie ma zabezpieczania przez zmianą IP np. na Neostradzie i potem wychodzą kwiatki. Jakby porządnie zrobili to z danego komputera raz na 24h można by zagłosować tylko.Rasputin - Pią 07 Paź, 2011 Pytalem u specjalistów. Powiedzieli,że trzeba by uderzyć do menagera zespołu i może wtedy byśmy mieli za free bo patrząc na klasę zespołu mało prawdopodobne by chcieli za takie coś kasę.
Tylko kto to teraz ogarnie?!?! Jacek - Pią 07 Paź, 2011
AleX_R53 napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Prawa do tego utworu kosztowały by pewnie tyle co nagroda główna
Lepiej sprawdzić. Uderzcie do jakiejś firmy fonograficznej albo innego ITI z zapytaniem ile coś takiego mogłoby kosztować. Pewnie są jakieś czasowe pozwolenia czy co tam.
+1PiTT - Pią 07 Paź, 2011 a mówiłem że mi się muza nie podoba... Anonymous - Pią 07 Paź, 2011 KLIK - Contact
A czy nie jest tak, że możecie umieścić formułę w stylu: Utwór "Du Riechts so Gut" z 1998 roku użyty jako podkład dźwiękowy jest chroniony prawami autorskimi zespołu The Rammstein i jest jego własnością"?
Nie kasujcie filmiku i nie zmieniajcie muzy na szybko bo może to być pochopny ruch.
P.S.: Kuba aż polubił FunPage Rammstein na FB wierny fan