Kuner - Pon 12 Gru, 2011 Musimy poczekać bo wpłaciłem zaliczke za foczkę, stoi już u mnie ale póki nie spiszę umowy i nie zobacze jak wygląda homologacją FIA nic z nią nie robię.pum - Pon 12 Gru, 2011 na pw masz telefon do kupca. będziesz miał fotele to dzwoń.Kuner - Pon 12 Gru, 2011 Dziękuję EmerytRs2 - Pon 12 Gru, 2011
Rasputin napisał/a:
te fotele poszły za ponad 2k a ludzie się o nie bili...
ciekawe, czy będą się bili o moje Kuner - Pon 12 Gru, 2011 Hmologacja ST170 pozwala na niewiele. MOzna założyć hydraulika, ale skrzynia zostaje seria. Szumowski mówi że w STku rozłożyli silnik, ze 190 koni w Nce jest osiągalne.
Mam dylemat - czy zbudowac rajdówkę która na gotowo wyjdzie mnie tyle co seryjne takie auto na rynku, czy sobie darować?M - Pon 12 Gru, 2011 Daruj sobie
rasta - Pon 12 Gru, 2011
Kuner napisał/a:
ale skrzynia zostaje seria.
Ta skrzynia to dramat, z nią to auto nie jedzie wcale , Zwykłe dwa zero robi z ST170 wiatrak.
BTW, dzisiejsze zakupy przekroczyły cene zakupu auta, jak to wszystko przyjdzie do flockarni to nie będe miał jak się poruszać, więc niedługo update CHRZANEK - Pon 12 Gru, 2011
Kuner napisał/a:
Mam dylemat - czy zbudowac rajdówkę która na gotowo wyjdzie mnie tyle co seryjne takie auto na rynku, czy sobie darować?
No to masz dylemat.
Ja bym budował Kuner - Wto 13 Gru, 2011
rasta napisał/a:
Kuner napisał/a:
ale skrzynia zostaje seria.
BTW, dzisiejsze zakupy przekroczyły cene zakupu auta, jak to wszystko przyjdzie do flockarni to nie będe miał jak się poruszać, więc niedługo update
Stwierdzam, że kierownica RRS jakością dupy nie urywa, przy moim Sparco to jakaś kupa Kuner - Czw 15 Gru, 2011 A ja po wielu przemyśleniach, nieprzespanych nocach, mokrych snach stwierdziłem że ST zostanie jako dupowóz, który podszykuje i za pół roku (podatek) pewnie sprzedam bo mi się to opłaca.
Na rajdówkę albo kupię Clio Sporta (chcę bardzo coś do klasy N3), albo rozwinę warsztat o pewne usługi i w 2012 pojeżdżę nadal Lanosem tylko w gr. A. Ot tak zdecydowałem.
P.S Niebieska foca, z białymi lusterkami na białych OZtach robi robotę Yarko - Czw 15 Gru, 2011
Kuner napisał/a:
Na rajdówkę albo kupię Clio Sporta (chcę bardzo coś do klasy N3)
znajomy sprzedaje N'kerasta - Czw 15 Gru, 2011 Troszkę nim pojeździsz i się zakochasz O ile ta skrzynia cię nie motyla noga Kuner - Czw 15 Gru, 2011
Yarko napisał/a:
Kuner napisał/a:
Na rajdówkę albo kupię Clio Sporta (chcę bardzo coś do klasy N3)
znajomy sprzedaje N'ke
4
Kwestia ceny, mam okazję kupić ph1, w idealnym stanie, bardzo łądne i nie dzwonione auto (znam je od poczatku) za dobre pieniądze.
rasta napisał/a:
Troszkę nim pojeździsz i się zakochasz O ile ta skrzynia cię nie motyla noga
Kiedyś miałem służbową foczkę 1.6 i zakochałem się w prowadzeniu, ten STek wymaga pewnego wkładu finansowego, ale postanowiłem go doprowadzić do stanu używalności. No i te 41 tyś km przebiegu Jak podpiszę umowę to zrobię pimpa rasta - Czw 15 Gru, 2011 Wiesz taki mały przebieg przy 7 latach czy ile on tam ma wcale nie jest zaleta.
Kolejna sprawa, czy sprawdzałeś go po VIN. bo Foka, którą my kupiliśmy to miała na budziku 70K ale po winie to ona w 2005 roku miała na przeglądzie w |Rajchu 170K, tylko my to wiedzieliśmy, przebieg ma się nijak do stanu auta.