naprawde, maki są MISTRZ Kenet - Nie 22 Sty, 2012 Niestety po 6 latach współpracy moja wymęczona Toshiba stwierdziła, że potrzebuje przejść na emeryturę. Pękł zawias od ekranu i wisi mi to na słowo honoru. Od kompa nie wymagam nic poza bezawaryjną pracą, możliwością obejrzenia filmu w HD oraz ewentualnym bezproblemowym pocięciem filmu HD z gopro. Korzystam głównie w domu, rozmiary i waga nie ma znaczenia. Cena do 1500 zł i fajnie jakby to była toshiba, o ile bezawaryjność jest taka jak 6 lat temu.
Najchętniej Warszawa, żebym nie musiał dymać na pocztę w przypadku awarii i gwarancji.Kenet - Czw 26 Sty, 2012 Kupiłem coś takiego, mam nadzieję że będzie ok.
Grubasek PiTT - Czw 26 Sty, 2012 na vostro zefir - Czw 26 Sty, 2012 tez brałem go pod uwage w hurtowni, ale nie ma klawi numerycznej i wlasnie jest grubasek Kamill - Czw 26 Sty, 2012 Żona teraz chwilo takiego ma od kilku tygodni, wydaje sie być całkiem ok.Kenet - Pią 27 Sty, 2012 Pierwszy kontakt z tym Dellem - całkiem spoko Miniac - Sob 28 Sty, 2012 Trzeba było dać szanse Tośce!
Używam i polecam GeKo - Pią 01 Lut, 2013 Po ośmiu latach bezawaryjnej pracy ( i baterii która nie widzieć czemu dalej trzymała 5h)
Chyba zabiłem Acera mojego ojca, chcąc sprawdzić jaka pamięć tam siedzi. Chyba zbyt szybko po wyłączeniu zabrałem się za wyciąganie kości i coś się popaliło
Interesuje mnie Dell latitude i takie wymagania
- 4gb ramu
- klawiatura numeryczna
- matryca 15,6 (może być mat i o niskiej rozdzielce)
- windows 7 lub brak systemu.
- Cena możliwie najniższa (tak sobie strzelam 2-2,5tys maks)
- jakaś sensowna gwarancja
Ktoś może podać konkretne modele lub handluje takim sprzętem i zrobi dobrą cenę.Michał - Pią 01 Lut, 2013 czemu latitude ?GeKo - Pią 01 Lut, 2013 Jako że teoretycznie to seria biznesowa, liczę że jest wykonany z trochę lepszych materiałów.bizon - Sob 02 Lut, 2013
GeKo napisał/a:
Jako że teoretycznie to seria biznesowa, liczę że jest wykonany z trochę lepszych materiałów.
zefir - Sob 02 Lut, 2013 M - Sob 02 Lut, 2013 Fajna strona z porównywaniem parametrów przed zakupem:
http://zakupek.pl/
Narazie nie jest duzo produktuów np w tabletach ale strona sie rozwija chyba.