Vlodarsky - Pią 23 Gru, 2011 nie idzie tego zapamiętaćGeKo - Sob 24 Gru, 2011 Bad-i, masz na myśli wahacze, belkę itd? Wszystko jest dostępne Bad-i - Sob 24 Gru, 2011
GeKo napisał/a:
Bad-i, masz na myśli wahacze, belkę itd? Wszystko jest dostępne
Z tego co pamietam to napędy, skrzynia szóstka, buda z klatka od materia itdGeKo - Sob 24 Gru, 2011 To tylko problemem moglaby być buda, choć to kwestia wspawania klatki u mattera, reszta elementów dostępna.106 - Sob 24 Gru, 2011 tyle ze z takim zawieszeniem (wahacze, belka, itp), bodykitem i innymi gratami
z kita auto na gotowo nie bylo by juz chyba finansowo konkurencyjne do c2r2 max.GeKo - Sob 24 Gru, 2011 Ale byłoby szybsze Jaco - Sob 24 Gru, 2011 Zajrzałem to PDF z opisem Saxo S1600 i grubo tam namodzone jest, nawet chłodzenie tylnych amorków jest
nawet wolę nie wiedzieć ile chcą w citroenie za graty do budowy takiego potwora ( francuzi mają dziwne podejście do takich rzeczy jak sprzedaż rajdówek i części )GeKo - Sob 24 Gru, 2011 ale nie wszystko zaraz trzeba kupować w citroenie, jest dużo firm produkujących zamienniki dla citroena.Marek23 - Sob 24 Gru, 2011 Słabo z tym Hansem.... I tak postaram się pojechać jakiś rajd,żeby zmyć hańbę. Na klasy nie patrzyłem, ale myślę,że dostosują do nowych aut,itd. Bad-i, chyba jednak prędzej czy później będziesz musiał Łyknąć C2R2 max albo DS3 R3...106 - Sob 24 Gru, 2011 marek jak na okazyjny start to hansa mozesz u szymka pozyczyc.
jak pamietam to chyba 200 - 250 za rajd.Marek23 - Sob 24 Gru, 2011 Pewno tak zrobie. Duuuzo treningow, jeden start, raczej wiecej kasy nie bede mial. Ale i tak zajawa bedzie. Obstawiam Reszowski pewno, tam bylo dobrze.Bad-i - Nie 25 Gru, 2011
Marek23 napisał/a:
Słabo z tym Hansem.... I tak postaram się pojechać jakiś rajd,żeby zmyć hańbę. Na klasy nie patrzyłem, ale myślę,że dostosują do nowych aut,itd. Bad-i, chyba jednak prędzej czy później będziesz musiał Łyknąć C2R2 max albo DS3 R3...
ogólnie jak ktoś teraz ma hajs to ma spory wybór w cenie 150-200 tys speed555 - Nie 25 Gru, 2011 blisko 200 000 zł za Saxo:) gruboGeKo - Nie 25 Gru, 2011 Biorąc pod uwagę że kiedyś cena S1600 miala nie przekraczać 100tys Euro co w rzeczywistości i tak było fikcją jak się chciało mieć najnowsze diwajsy, to połowa tego wydaje sie być fajną ceną.
Puma to raczej nie była zbyt udana konstrukcja.