:wall: Karwa Martin mam nadzieję że to nie na poważnie.
Jakie szybko leci? Nowocień w 306 Nkowej dotrzymywał mu kroku w C2R2.
Sorry, ale nie.
Pierwsze z brzegu:
Co jest złego? Zawsze było efektownie, a i czasowo było dobrze. Chłopak jeździ za swoje, nie podbiera nikomu budżetu, do tego ma łeb na karku więc nie widzę przeciwwskazań CHRZANEK - Wto 17 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
Pan Małyszczycki wraca
Im więcej tym lepiej.
Myśle że po 3 letnich wakacjach otrzyma systematyczny wpier**l, ale ciekawie jeździł...
Może nie efektywnie, ale na pewno efektownie.GeKo - Wto 17 Sty, 2012 martin.h, Jadę po Twoje 106 potnę ją na kawałki opchnę na allegro a za tą kasę polecę sobie jedną rundę w 3RDL.
Będzie że jest OK bo poleciałem za swoje?Bad-i - Wto 17 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
martin.h, Jadę po Twoje 106 potnę ją na kawałki opchnę na allegro a za tą kasę polecę sobie jedną rundę w 3RDL.
Będzie że jest OK bo poleciałem za swoje?
ale MM nie ukradł nikomu fury. On kupował taniej i sprzedawał drożej (prochy) - zwykly biznesmenCHRZANEK - Wto 17 Sty, 2012
Bad-i napisał/a:
zwykly biznesmen
hehehe Sołowow tylko inna branża.Bad-i - Wto 17 Sty, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
zwykly biznesmen
hehehe Sołowow tylko inna branża.
Sołowow tez w wiekszosci białe sprzedaje speed555 - Wto 17 Sty, 2012 btw. ja tez uwazam że dobry jest driver z niego, lepszy niz jakies oleksowicze czy kościuszkiKuner - Śro 25 Sty, 2012 Dobry bo trzyma ciśnienie. W jego branży to podstawa
jedynie obawiam się że MM może źle wpłynąć na moje zdrowie. Jestem z ludzi którzy piją Karpackie, kupują kible Cersanitu, tankują na Orlenie i Lotosie itp. Teraz będę musiał troszkę koksu niuchać, ale czego się dla rajdów nie robi ŁukaszS3 - Śro 25 Sty, 2012
Kuner napisał/a:
jedynie obawiam się że MM może źle wpłynąć na moje zdrowie. Jestem z ludzi którzy piją Karpackie, kupują kible Cersanitu, tankują na Orlenie i Lotosie itp. Teraz będę musiał troszkę koksu niuchać, ale czego się dla rajdów nie robi
106 - Nie 29 Sty, 2012 to astra od wieska baka z silnikiem z doubleB ... taka w sumie dosc konkretna
ta astra GeKo - Nie 29 Sty, 2012 Na śnieg znacznie lepszy wybór od TypeRBad-i - Nie 29 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
Na śnieg znacznie lepszy wybór od TypeR
testował z Kajtkiem - podobno wczesniej był jeszcze Hołek ktory dawal im kilka wskazowekPrzem_106 - Nie 29 Sty, 2012
Bad-i napisał/a:
GeKo napisał/a:
Na śnieg znacznie lepszy wybór od TypeR
testował z Kajtkiem - podobno wczesniej był jeszcze Hołek ktory dawal im kilka wskazowek