Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - kupię samochód jakis II
no name - Wto 20 Gru, 2011
M napisał/a:
jeśli to ma być do upalania - nie ma się co zastanawiać.
Nie do końca tylko do upalania bo muszę mieć coś by się z rodziną przemieścić
czasami, z tym że nie chcę typowego wolnego dupowozu bo się zajadę.
Yarko napisał/a:
czy tylko odświeżenie lakieru ?
Wychodzi że odświerzenie lakieru ale trzeba by to zobaczyćiQ - Wto 20 Gru, 2011 Kiera brzydka, w razie czego mam nowa nabe Momo do takiego civica no name - Wto 20 Gru, 2011 w civiku do zrobienia ruda , błotniki i maska do wymiany z tego co koleś mówi.
Odnosnie podłogi twierdzi że jeszcze nie przecieka Yarko - Wto 20 Gru, 2011 no name, civic będzie zdecydowanie bardziej spartański no i mniejszy w środku, powinien być za to szybszy, co do awaryjności to może się nie sypać, ale jak np. na starcie będziesz miał do wymiany wszystkie gumki w zawieszeniu, zrobienie blachy/lakieru + ogarnięcie środka to trochę Cię to będzie kosztowało, z kolei astra pewnie blacharsko jest w znacznie lepszym stanie, ale nie wiem jak to jeździ i skręca i ile kosztuje eksploatacjaiQ - Wto 20 Gru, 2011 no name, najlepiej jak podjedziesz i zobaczysz to na wlasne oczy no name - Wto 20 Gru, 2011 Kenet zna właściciela i to to co napisał mi na pw odnośnie Astry:
Tak to mojego ziomka Astra, mogę polecić. Ona jest mechanicznie ogarnięta, stoi sobie spokojnie od czasu do czasu jeżdżona bo Piotrek ma rajdówkę do zabawy i poliftowe GSi do jazdy na codzień. Jeśli chcesz zadzwoń do niego, powiedz że od Keneta i możesz się umówić na oglądare.
Ja ją kiedyś oglądałem to nie było się do czego przyczepić. Piotrek ma fioła na punkcie mechaniki, nie ma u niego półśrodków. A jeśli chodzi o karoserię to niedawno dostała treatment , więc powinno być jeszcze lepiej niż pamiętam. Sam się dziwie czemu on tym tak mało jeździ, ale w swojej cywilnej GSi ma pod 180 koni i ogólnie bardzo lubi generację F, więc chyba dlatego. W sumie szkoda bo ta OPC się u niego marnowała.
Ogólnie powinieneś być zadowolony. To jest bardzo niedoceniane auto, a sam silnik to mega udana konstrukcja, w serii ma takie wałki, że na wolnych bulgocze jakby tam siedziała najwyższa półka schricka.
iQ - Wto 20 Gru, 2011 W takim wypadku nie ma chyba co kombinowac EmerytRs2 - Wto 20 Gru, 2011 o jak się umawiamy noł name ? no name - Wto 20 Gru, 2011 Poważnie piszesz, pojechałbyś ze mną ?
Daj mi swój fon na pwRyba - Wto 20 Gru, 2011 no nejm, nie chce się wdawać w kolejne monotematyczne dyskusję, ale powiem tylko tyle że jeśli kupisz któregoś z samochodów które były tu proponowane to będę zmuszony Cię przeprosić EmerytRs2 - Wto 20 Gru, 2011 ale jak coś, to kupujemy z plandeko.Ryba - Wto 20 Gru, 2011 Zadzwoncie i powiedzcie tak jak oni:
no name - Wto 20 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
ale jak coś, to kupujemy z plandeko.
Plandeka musi być w cenie bizon - Wto 20 Gru, 2011
iQ napisał/a:
Kiera brzydka, w razie czego mam nowa nabe Momo do takiego civica
a ja nabe i kiere Jacek - Wto 20 Gru, 2011
bizon napisał/a:
iQ napisał/a:
Kiera brzydka, w razie czego mam nowa nabe Momo do takiego civica