imadło? GeKo - Sob 04 Lut, 2012 Maciusiowy, to leciemy przez miasto scyzzorów, Ja od siebie bym o 13 wyleciał.
Ty lecisz z BB w Tychach odbijasz na GOP i potem skręcamy już razem na Kraków a w Olkuszu na Kielce.Maciusiowy - Sob 04 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
Maciusiowy, to leciemy przez miasto scyzzorów, Ja od siebie bym o 13 wyleciał.
Ty lecisz z BB w Tychach odbijasz na GOP i potem skręcamy już razem na Kraków a w Olkuszu na Kielce.
bede w Będzinie o 13zero:zeroAnonymous - Sob 04 Lut, 2012 Maciek, nadal nie mam "pomogl" za podanie miejsca do noclegu Maciusiowy - Sob 04 Lut, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Maciek, nadal nie mam "pomogl" za podanie miejsca do noclegu
str 2 w temacie Aleksandrze
spikniemy się jakoś w któryś dzień hmm? Nie wiem do której będę miał zajęcia, ale pewnie max 18Anonymous - Sob 04 Lut, 2012
Maciusiowy napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Maciek, nadal nie mam "pomogl" za podanie miejsca do noclegu
str 2 w temacie
A to przepraszam za nadgorliwość
Chętnie się spotkam. Tylko praca do 18 minimum... w Nadarzynie. Zanim wrócę to już wieczór. No ale jakoś damy radę dograć termin.Michał - Sob 04 Lut, 2012
anjas napisał/a:
martin.h napisał/a:
Jakby nie było coś się wyniosło z tej Polibudy
imadło?
o karwa
FTW GeKo - Sob 04 Lut, 2012
Maciusiowy napisał/a:
bede w Będzinie o 13zero:zero
Zoznowiec, Zoznowiec was79 - Sob 04 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
Zoznowiec, Zoznowiec
he he kórwa a ze mnie się śmiałeś, ze szukałem ulicy w BędzinieMaciusiowy - Sob 04 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
Zoznowiec, Zoznowiec
Ronald McDonald w Sosnowcu? GeKo - Nie 05 Lut, 2012 Ktoś chętny jutro przybić high five?
Jak coś to pewnie będę urzędował w Miedzianych Balkonach od 19 do 21, a potem jeszcze godzinę czekana na mrozie Jakarti - Nie 05 Lut, 2012 to dzisiaj czy jutro? ja bym chetnie fajva zbił M - Nie 05 Lut, 2012 Pewnie dzisiaj
+1GeKo - Nie 05 Lut, 2012 Dzisiaj Maciusiowy - Nie 05 Lut, 2012 jakiś stritrejsing?
zalewam golfine dieslem ultimate