kosciuszko wczoraj mial chyba 2 miekkie sliki z lewej i 2 kolce z prawej
pP - Pią 20 Sty, 2012 kryzys, na kolce nie staćMarek23 - Pią 20 Sty, 2012 Niby to nudne,ale jaram się,że Seb wyjaśnia wszystkich.
Ogier jest wariatem,myślę,że tylko Małysz byłby szybszy w S2000.CHRZANEK - Pią 20 Sty, 2012 Loeb to Loeb nie ma co dodawać.
Marek23 napisał/a:
Ogier jest wariatem,myślę,że tylko Małysz byłby szybszy w S2000.
Nie zapominaj o Tercjaku Marek23 - Pią 20 Sty, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Nie zapominaj o Tercjaku
Tercjak nie był na igrzyskach,nie szanuję go.Jaco - Pią 20 Sty, 2012
106 napisał/a:
swoja droga to dosc ciekawie czolowka dobiera opony w tym roku na monte.
wczoraj latali:
kosciuszko wczoraj mial chyba 2 miekkie sliki z lewej i 2 kolce z prawej
też mnie to zaskoczyło , ale wydaje się to dobrym pomysłem...
swoją drogą patrząc na on-board Latvali to mega ciężkie warunki, suchy asfalt na przemian z lodem i śniegiem i tak co zakrętqbus - Sob 21 Sty, 2012 W pl regulamin nie pozwolił by na taki manewr )qbica - Sob 21 Sty, 2012 no właśnie sie tak zastanawiałem że u nas chyba trzeba mieć jednakowe opony na osi CHRZANEK - Sob 21 Sty, 2012 Kiedyś zawodnicy przed startem do oesu szaleli z kombinerkami i wyrywali nowe kolce z opon
Ale wtedy szpiegowie lodowi byli "na legalu" i każdy wiedział co go czeka.Przem_106 - Sob 21 Sty, 2012 Rzućcie okiem jak jadą ośki. Nasz Kopciuszko od kilku dostajespeed555 - Sob 21 Sty, 2012 Coś Kosciuszko zrobił bo jest przedostatni w generalceqbus - Sob 21 Sty, 2012 http://rajdy.autoklub.pl/...nym-biegu,40581CHRZANEK - Sob 21 Sty, 2012 No cóż...
Można się wkur**ć.
Był pierwszy - będzie ostatni.Jaco - Nie 22 Sty, 2012 Ja osobiście nie trawię gościa i newsy z cyklu Kościuszko pierwszy w PWRC itp to czysty żal.. biorąc pod uwagę, że ściga się o punkty z Fiestą ST... ale komunikat prasowy to komunikat prasowy musi dobrze brzmieć