sorry ale w to bym wchodził , sedan jest 2 najlżejszą buda po compakcie , wrzucić laminaty , maska , klapa , tylne drzwi , i myślę że starczy , a no i deska we flocku i podpis kubasawas79 - Śro 18 Sty, 2012
Czesio napisał/a:
podpis kubasa
nie ma takiego czegoś, jest autografmichool_vt - Śro 18 Sty, 2012
Jacek napisał/a:
uuuuu. blueback
Poprosiłem, koniec tematu Yarko - Śro 18 Sty, 2012 szukałbym E36 2.8 w sedaniemi - Śro 18 Sty, 2012 przy takich założeniach - e36 (chociaż mnie do sedana nie przekonacie) albo wyższym budżetem - s13/s14zefir - Śro 18 Sty, 2012 tak x3 budzecie jesli chodzi o eksploatacje )zefir - Śro 18 Sty, 2012
mi napisał/a:
przy takich założeniach - e36 (chociaż mnie do sedana nie przekonacie) albo wyższym budżetem - s13/s14
i w s13 od razu trzeba isc w silnik sr20det bo ca18det ma kilka fuckupowpcs - Śro 18 Sty, 2012 same popierdolki mnie tu pokazujecie, tu jest konkretna fura, wsiadac i upalac na track dayach classic auto, na ulicy zaskoczy kazdego:
gdyby ta fura sie pojawila zanim forka kupilem to juz by to byl moj dupowozpP - Śro 18 Sty, 2012 gdzie jest haczyk?
auto rozebrane i złożone od zera...wszystko wymienione itd itp
gdzie pytam się! pcs - Śro 18 Sty, 2012 6000 to nie jest cena "kup teraz" , jak rok temu szukalem na dupowoz auta z takim przebiegiem to najlepsze seryjne kosztowaly 7000euro, ale i tak stan mnie nie zadowalal, a po calej europie szukalem. Na dupowoz akuratnio lepszy chyba motor 2.3 turbo 8v, slabszy troche ale pancerniejszy.Jacek - Śro 18 Sty, 2012
pP napisał/a:
gdzie jest haczyk?
auto rozebrane i złożone od zera...wszystko wymienione itd itp
gdzie pytam się!
nie jest to opcja kup teraz. licytacja może potrwać
stara turbo fura pochłania mnóstwo czasu i pieniędzy. jak ktoś jest w temacie to wie.
choć tu jest duza praca włożona ale i tak zobaczymy na czym się zakończy licytacja.
EDIT: pcs już wyjaśniłAnonymous - Śro 18 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
szukałbym E36 2.8 w sedanie
dlaczego w sedanie??słyszałem ze kupa lepsze bo buda sztywniejsza,zresztą w bmw challange jezdzą coupe(lub compakty) a ci goscie chyba najlepiej w pl znaja sie na tych autach