HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
anjas - Pią 20 Sty, 2012 ja może pojadę popuszczać bąki w pitstopie.
A w pomiarach czasu mam trochę doświadczenia zdobytego w Radomiu, więc ewentualnie mogę pomóc M - Pią 20 Sty, 2012 Jak Pum weźmie jeszcze swój gps to mamy razem 3 zestawy co w zupełności wystarczy żeby każdy się pomierzył w opór.Yarko - Pią 20 Sty, 2012
M napisał/a:
Może się taka znajdzie może nie ale twój komentarz jest mocno nie na miejscu.
Maciek, nie rozumiem, co konkretnie jest nie na miejscu ?
Wiesz jak wyglądał pomiar czasu na ostatniej imprezie, pytanie czy tym razem formuła ma być taka sama, czy z uwagi na jakąś klasyfikację ( wewnętrzny puchar ) wprowadzamy stałe zasady dotyczące pomiaru czasu, tak by nie było jakiś zgrzytów po zakończeniu imprezy.M - Pią 20 Sty, 2012 Z poznania nie liczymy żadnych punktów - jeździmy na czas tylko.
Puchar jest dla zabawy,żeby było miło i była pamiątka.Mrozu - Pią 20 Sty, 2012
iQ napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Mrozu napisał/a:
jest sens jechać autem które ma Vmax ~ 170km/h?
No pewnie!
Najwyzej na prostej startowej bedziesz robil łytytytytytytyty
Nie będzie robił, bo nie ma odcięcie
Jeśli zdążę poskładać furę i będzie z nią wszystko ok to i ja zawitampum - Pią 20 Sty, 2012
anjas napisał/a:
ja może pojadę popuszczać bąki w pitstopie.
A w pomiarach czasu mam trochę doświadczenia zdobytego w Radomiu, więc ewentualnie mogę pomóc
wyślij cv i list motywacyjny do Yarka
Yarko o co się spinasz i tak cię Kubas objedzie (nawet jak nie przyjedzie), więc z pucharu nici.Yarko - Pią 20 Sty, 2012
M napisał/a:
Z poznania nie liczymy żadnych punktów - jeździmy na czas tylko.
Puchar jest dla zabawy,żeby było miło i była pamiątka.
Maciek, nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś, nie mam do Ciebie pretensji za pomiar czasu na ostatniej imprezie, pojechałeś tak samo jak my żeby sobie poupalać, a każdy mógł sobie korzystać z Twojego urządzenia i wielkie dzięki za to.
Jeśli jest jednak możliwość rozwiązania pomiarów w jakiś uporządkowany sposób, tak by każdy był rozliczany na tych samych zasadach i można było wyciągnąć z tego jakieś wnioski to czemu nie. Właśnie dlatego poruszam ten temat.Anonymous - Pią 20 Sty, 2012 Ja bym chciał tylko raz zrobić kilka okrążeń z eM'owym laptimerem, żeby potem dało się nałożyć telemetrię na inne i sobie porównać
Okazuje się, że posiadacze iPhone'a mogą się cieszyć. Kupta aplikacje Harry's LapTimer i cieszta się dodanym tam Torem Poznań. Ktoś się pofatygował i zrobił punkty tworzące Tor Poznań wiec wystarczy odpalić i hulać od razu nagrywając filmik siema - Pią 20 Sty, 2012 Proszę o spokój!
Temat pomiaru czasu ogarniamy co raz lepiej z imprezy na imprezę. Wyznaczać nikogo specjalnie nie trzeba- jednak jak ktoś będzie miał ochotę, to oczywiście czemu nie. Będzie lista w picie i każdy swój czas wpisze- potwierdzeniem czasu będzie zapis z Racechrono.
Punkty muszą się liczyć! Przecież to jedna z eliminacji HH.org CUP M - Pią 20 Sty, 2012 Poznań to raczej kryterium (kut)Asów Rasputin - Pią 20 Sty, 2012 Wszyscy się tak spinają,że zastanawiam się czy może zamiast Fiesty Clio targać
Karwa musze pogadać z Emilem to może byśmy jakieś wideło ogarneli Yarko - Pią 20 Sty, 2012
pumfkp napisał/a:
anjas napisał/a:
ja może pojadę popuszczać bąki w pitstopie.
A w pomiarach czasu mam trochę doświadczenia zdobytego w Radomiu, więc ewentualnie mogę pomóc
wyślij cv i list motywacyjny do Yarka
Yarko o co się spinasz i tak cię Kubas objedzie (nawet jak nie przyjedzie), więc z pucharu nici.
Nie rozumiem dlaczego każdy to tak dobiera.
Nie spinam się, i tak nie umiem jeździć i jadę się uczyć, ale fajnie było by mieć dokładne porównanie z kolegą z klubu, sprawdzić swój progress, potencjał samochodu i móc wyciągnąć z tego jakieś wnioski, nie ukrywam, że trochę jarają mnie tego typu rzeczy.
Peace & Love M - Pią 20 Sty, 2012 Nikt się nie spina
Weź kolegę od filmów Anonymous - Pią 20 Sty, 2012 Spinacie się jak narazie tylko < PieQut jedzie Janusz - Pią 20 Sty, 2012 ja jestem mega spięty na wynik