To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Jakie auto dla Grega?

kosmita - Nie 29 Sty, 2012

207 RC to chyba bardziej pułap cenowy Clio Sporta ? Te co wrzuciłeś jakieś podejrzane są
anjas - Nie 29 Sty, 2012

moim zdaniem te wszystkie RC za mniej niż 30 tysięcy to smietniki.
Janusz - Nie 29 Sty, 2012

http://otomoto.pl/fiat-panda-100hp-C22388184.html

tanie w utrzymaniu, świeże, i oryginalne. Do tego całkiem nieźle się prowadzi :)

widuje taka czarna codziennie i naprawdę ładnie się to prezentuje :)

olek - Nie 29 Sty, 2012

sa gusta i gusciki. ;D
Michał - Nie 29 Sty, 2012

kurde, nie kumam jednej rzeczy :)

z jednej strony chcesz coś co mało pali, a z drugiej wstawiasz fury które mają po 180 koni :D

Greg - Pon 30 Sty, 2012

Michał napisał/a:
kurde, nie kumam jednej rzeczy :)

z jednej strony chcesz coś co mało pali, a z drugiej wstawiasz fury które mają po 180 koni :D

Wiem, ja też tego nie kumam. Ale to moje zboczenie, uzależnienie. Tak już mam. :D Bo nie ma aut tak fajnych jak ich sportowe wersje i przy tym jeszcze "codzienno-oszczędnych"...

Greg - Pon 30 Sty, 2012

Janusz napisał/a:
http://otomoto.pl/fiat-panda-100hp-C22388184.html

tanie w utrzymaniu, świeże, i oryginalne. Do tego całkiem nieźle się prowadzi :)

widuje taka czarna codziennie i naprawdę ładnie się to prezentuje :)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Janusz, nie pij tyle. :D Proszę Cię, Panda to chyba jeden z ostatnich samochodów o jakim bym pomyślał. Raz jechałem i powiedziałem sobie "oby nigdy więcej"... :P

nox - Pon 30 Sty, 2012

Panda jest zajebista a 100hp to juz ogólnie kozak , Greg ogarnij się ! ;D
Anonymous - Pon 30 Sty, 2012

Greg-mam podobnie jak Ty,chce miec przyjemnosc z jazdy ale nie chce płacic 80-100 zł/100km ,dlatego postanowiłem kupic siakiegos mocnego dizla,tobie tez radze udac sie w tym kierunku,no chyba ze lejesz na image to kup cos na LPG (np. ST220)
Janusz - Pon 30 Sty, 2012

Greg napisał/a:
Janusz, nie pij tyle. :D Proszę Cię, Panda to chyba jeden z ostatnich samochodów o jakim bym pomyślał. Raz jechałem i powiedziałem sobie "oby nigdy więcej"... :P

chuuuk się znasz :P

do tego spełnia absolutnie wszystkie wymagania które podałeś :p

martin.h - Pon 30 Sty, 2012

rabarbar napisał/a:
kup cos na LPG (np. ST220)

I rabat w serwisie :lol2:

Walle - Pon 30 Sty, 2012

Te niektóre typy to chyab z czapy są. A już ten Lexus i Forek to ja nie wiem...

Mój typ : Passat B5 FL 1.9TDI 130KM 4Motion. Budżet się wyrobi. Części tanie. Możliwość wyrwania dobrej wersji. możliwość tjuninku. Trakcja podczas dziwnych warunków. Rozsądne spalanie. I zawsze sprzedasz bez większych problemów.

Nie ma alternatywy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :faja:

Bart - Pon 30 Sty, 2012

Czemu tak właściwie służy ten temat? ;D
Kamill - Pon 30 Sty, 2012

Walle napisał/a:
Te niektóre typy to chyab z czapy są. A już ten Lexus i Forek to ja nie wiem...

Mój typ : Passat B5 FL 1.9TDI 130KM 4Motion. Budżet się wyrobi. Części tanie. Możliwość wyrwania dobrej wersji. możliwość tjuninku. Trakcja podczas dziwnych warunków. Rozsądne spalanie. I zawsze sprzedasz bez większych problemów.

Nie ma alternatywy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :faja:

Takie auto można było kupić 3-4 lata temu, teraz to są wyjeżdżone stare parchy z astronomicznym przebiegiem, które polaczki łykają jak bocian żabę.

Walle - Pon 30 Sty, 2012

oczywiście jest pełno złomu na rynku, ale chyba nie twierdzisz, że w na przykład wypadku E46 330d jest inaczej? Auto z przebiegiem około 250-300 jeśli jest zadbane - posłuży spokojnie jeszcze. A w 4Motion można coś takiego znaleźć.

Da się znaleźć coś wartego uwagi, jeśli ma być auto według tych wskazań - to Passat pasuje mimo nieco zepsutej opinii na rynku...

P.S Jaki przebieg ma Twoje E36?