kosmita - Nie 29 Sty, 2012 207 RC to chyba bardziej pułap cenowy Clio Sporta ? Te co wrzuciłeś jakieś podejrzane sąanjas - Nie 29 Sty, 2012 moim zdaniem te wszystkie RC za mniej niż 30 tysięcy to smietniki.Janusz - Nie 29 Sty, 2012 http://otomoto.pl/fiat-panda-100hp-C22388184.html
tanie w utrzymaniu, świeże, i oryginalne. Do tego całkiem nieźle się prowadzi
widuje taka czarna codziennie i naprawdę ładnie się to prezentuje olek - Nie 29 Sty, 2012 sa gusta i gusciki. Michał - Nie 29 Sty, 2012 kurde, nie kumam jednej rzeczy
z jednej strony chcesz coś co mało pali, a z drugiej wstawiasz fury które mają po 180 koni Greg - Pon 30 Sty, 2012
Michał napisał/a:
kurde, nie kumam jednej rzeczy
z jednej strony chcesz coś co mało pali, a z drugiej wstawiasz fury które mają po 180 koni
Wiem, ja też tego nie kumam. Ale to moje zboczenie, uzależnienie. Tak już mam. Bo nie ma aut tak fajnych jak ich sportowe wersje i przy tym jeszcze "codzienno-oszczędnych"...Greg - Pon 30 Sty, 2012
Janusz napisał/a:
http://otomoto.pl/fiat-panda-100hp-C22388184.html
tanie w utrzymaniu, świeże, i oryginalne. Do tego całkiem nieźle się prowadzi
widuje taka czarna codziennie i naprawdę ładnie się to prezentuje
Janusz, nie pij tyle. Proszę Cię, Panda to chyba jeden z ostatnich samochodów o jakim bym pomyślał. Raz jechałem i powiedziałem sobie "oby nigdy więcej"... nox - Pon 30 Sty, 2012 Panda jest zajebista a 100hp to juz ogólnie kozak , Greg ogarnij się ! Anonymous - Pon 30 Sty, 2012 Greg-mam podobnie jak Ty,chce miec przyjemnosc z jazdy ale nie chce płacic 80-100 zł/100km ,dlatego postanowiłem kupic siakiegos mocnego dizla,tobie tez radze udac sie w tym kierunku,no chyba ze lejesz na image to kup cos na LPG (np. ST220)Janusz - Pon 30 Sty, 2012
Greg napisał/a:
Janusz, nie pij tyle. Proszę Cię, Panda to chyba jeden z ostatnich samochodów o jakim bym pomyślał. Raz jechałem i powiedziałem sobie "oby nigdy więcej"...
chuuuk się znasz
do tego spełnia absolutnie wszystkie wymagania które podałeś martin.h - Pon 30 Sty, 2012
rabarbar napisał/a:
kup cos na LPG (np. ST220)
I rabat w serwisie Walle - Pon 30 Sty, 2012 Te niektóre typy to chyab z czapy są. A już ten Lexus i Forek to ja nie wiem...
Mój typ : Passat B5 FL 1.9TDI 130KM 4Motion. Budżet się wyrobi. Części tanie. Możliwość wyrwania dobrej wersji. możliwość tjuninku. Trakcja podczas dziwnych warunków. Rozsądne spalanie. I zawsze sprzedasz bez większych problemów.
Nie ma alternatywy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bart - Pon 30 Sty, 2012 Czemu tak właściwie służy ten temat? Kamill - Pon 30 Sty, 2012
Walle napisał/a:
Te niektóre typy to chyab z czapy są. A już ten Lexus i Forek to ja nie wiem...
Mój typ : Passat B5 FL 1.9TDI 130KM 4Motion. Budżet się wyrobi. Części tanie. Możliwość wyrwania dobrej wersji. możliwość tjuninku. Trakcja podczas dziwnych warunków. Rozsądne spalanie. I zawsze sprzedasz bez większych problemów.
Nie ma alternatywy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie auto można było kupić 3-4 lata temu, teraz to są wyjeżdżone stare parchy z astronomicznym przebiegiem, które polaczki łykają jak bocian żabę.Walle - Pon 30 Sty, 2012 oczywiście jest pełno złomu na rynku, ale chyba nie twierdzisz, że w na przykład wypadku E46 330d jest inaczej? Auto z przebiegiem około 250-300 jeśli jest zadbane - posłuży spokojnie jeszcze. A w 4Motion można coś takiego znaleźć.
Da się znaleźć coś wartego uwagi, jeśli ma być auto według tych wskazań - to Passat pasuje mimo nieco zepsutej opinii na rynku...