To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - KUPIĘ przyczepkę NIEWIADÓW N250C

Janusz - Czw 19 Kwi, 2012

nie znam sie na przyczepach ale wrzuć foto zestawu jak to ogarniesz :D
no name - Czw 19 Kwi, 2012

Rasputin, zmierz obwód i sprawdź na sieci
czy to norma ten Twój hak ( w maluchu oczywiście ) ;D

Mick - Czw 19 Kwi, 2012

wiem, że możesz kupić tą część nasadową co masz w przyczepie nachodzącą na hak, tylko tak jak piszą poprzednicy sprawdź to co masz w malcu, bo może z tym coś jest nie tak...

Ale ja obstawiam, że ktoś zmieniał to w przyczepie, żeby podeszło mu do jakiegoś dziwnego haka do samochodu z ZSRR :)

Gratuluje zakupu!!!!!!!!!!!!!

M - Czw 19 Kwi, 2012

Rasputin, sprobuj do innego malucha, naliczylem dzisiaj u Cuebie 3 w tym jeden bis czerwony.
Rasputin - Czw 19 Kwi, 2012

Widziałeś tylko czubek góry lodowej... :> :]
Aczkolwiek miałeś farta,bo widziałeś 77r przy ulicy a stał tam góra pół godziny. Potem pojechałem po przyczepke i znowu wrócił na podwórko :]

Ale musze przyznac że zestaw maluch + przyczepka robi robotę :faja:

budzik - Czw 19 Kwi, 2012

Ile dałeś?Masz jakieś foto?
U nas na pomorzu jest teraz do kupienia FL z taką przyczepką za 1200 ;D

M - Czw 19 Kwi, 2012

Rasputin napisał/a:
Widziałeś tylko czubek góry lodowej... :> :]
Aczkolwiek miałeś farta,bo widziałeś 77r przy ulicy a stał tam góra pół godziny. Bo potem pojechałem po przyczepke i znowu wrócił na podwórko :]

Ale musze przyznac że zestaw maluch + przyczepka robi robotę :faja:

Widzialem i jest mega

budzik napisał/a:
Ile dałeś?Masz jakieś foto?
U nas na pomorzu jest teraz do kupienia FL z taką przyczepką za 1200 ;D

Wiem zastanawiałem się czy go nie kupic...dla przyczepki. Niestety troche daleko :/
Za przyczepke dałem 400zł co patrząc na chore ceny z allegro(ją też na allegro wypatrzyłem) gdzie ludzie krzycza po 600-800zł za strucla bez papierów,nie jest złym wynikiem. Ubezpieczona do wrzesnia,z nowym kołem zapasowym. Amortyzatory klapy działają :]
W week ją ogarnę bo jest mega zakurzona, to cykne fotke.

Cena gitarra :faja:
Na cytrynkach of korz?

No niestety nie :/ Już o takich luksusach zapomniałem i brałem co było. Rocznik 88r :>

To może przekładka na cytrynki?
Lajtowe do ogarnięcia :)
Bez hamulców jest tak?

Rasputin - Pią 20 Kwi, 2012

Cytat:
Bez hamulców jest tak?

Bez,ona taka lekka że idzie ją samemu wyhamować.

Jakarti - Pią 20 Kwi, 2012

zdaje sie, ze taka stoi obok naszej firmy u kogos przy domu. nie widziialem zeby ja uzywali. ulica usypiskowa :)
Rasputin - Sob 21 Kwi, 2012

Lekko wymyłem przyczepke i tak sie zestawik prezentuje :]

Korzystając z ładnej pogody troche pod szykowałem Fieste by w Poznaniu przynajmniej jakoś wygladała skoro mocy brak :/
Nowy nabytek,fele Ford RS..hmm chyba je trzasne na biało bo srednio mi leżą. Felgi obute w Fulde Carat która na Ułężu robiła robotę :]

By więcej powietrza łapała zdrutowałem własnoręcznie wlot powietrza. Jest to zlepek dwóch tuningowych wlotków z allegro za 14,99zł. Chwila z katówką i szpachlą i mamy taki oto "subaru look" :> Zobaczymy ile to mu da :faja:

Pozostało podjechac w tygodniu do Rasty by założył slicki na ori alusy,wymienic olej, zrobic przegląd i....wyciszyć wydech bo wali żarem na każdym biegu :/

Anonymous - Nie 22 Kwi, 2012

ty stray dack tape rządzi jestr szacun na mokotowie i żoliborzu rządszi jak nic , licze ze na poznaniu okażesz frajerom jakiąie znaczenie ma waga do wygrywania !