ICE - In Car Entertainment - CMR2 - hothatcheiros motorsportos
Janusz - Śro 22 Lut, 2012
Czesio napisał/a:
na start dostajesz tyle transferu że starczy Ci na Colina , i nic za to nie zapłacisz
hmmm no nie bardzo.... dostałem limit 50 mb a gra ma 548CHRZANEK - Śro 22 Lut, 2012 Grę już MAM !!!
Właśnie lecze leszczy na finlandii...
Co musze mieć żeby móc grać w sieci oprócz kompa z grą i względnie dobrego łącza ???
Nigdy nie grałem w sieci i nie wiem czym to sie je.zefir - Śro 22 Lut, 2012 potrzebujesz kompa i internet
chyba ze wirtulanie strzelimy lufe jeszcze
ja sciagam gre, nie wiem jak bedzie mi sie gralo na laptopie CHRZANEK - Śro 22 Lut, 2012 Ja sie obawiałem że może być słabo, ale na netbooku z AMD Brazosem śmiga jak ta lala.
Nic więcej nie trzeba M - Śro 22 Lut, 2012 Jest tylko jedno ale - ja nie stawiam serwera - nie mam maszyny na to w tej chwili. Vpn jutro zrobimy uzywajac wbudowanego vpn w windowsie. easy.Janusz - Śro 22 Lut, 2012
Cytat:
Jest tylko jedno ale - ja nie stawiam serwera - nie mam maszyny na to w tej chwili. Vpn jutro zrobimy uzywajac wbudowanego vpn w windowsie. easy.
poprosze mi to narysować CHRZANEK - Śro 22 Lut, 2012 A po polsku ?
Będe mógł grać z Wami ?zefir - Śro 22 Lut, 2012 w sensie na laptopie na klawiaturze
to ze laptop sobie poradzi w to nie watpie CHRZANEK - Śro 22 Lut, 2012
zefir napisał/a:
w sensie na laptopie na klawiaturze
Trzeba nieco przekonfigurować klawisze finkcyjne i mozna jechać
Ja sobie robie hamulec w spacji i rękaw w Alt i ide po krzakach po inaczej iść nie szło...TomsoN - Śro 22 Lut, 2012 Jak mi pójdzie jakoś po ludzku na netbooku to I'm in.GeKo - Śro 22 Lut, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Ja sobie robie hamulec w spacji i rękaw w Alt i ide po krzakach po inaczej iść nie szło...
Mój człowiek, wie jak skonfigurować "klawe"B-Rey - Śro 22 Lut, 2012 Jak to gra wyszła, to grałem na full detalach na kompie 500MHz 128Ram 64MB na karcie CHRZANEK - Śro 22 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
Mój człowiek, wie jak skonfigurować "klawe"
Tez tak ustawiasz ?
No dla mnie jedyne ergonomiczne ustawienie, hamuję lewą (reką) GeKo - Czw 23 Lut, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Tez tak ustawiasz ?
Oczywiście, przy odpowiednim ustawieniu dyfrów można chodzić nawroty jak Gigi Galli Kenet - Czw 23 Lut, 2012 Zainstalowałem właśnie i jest MISTRZ