Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
zefir - Śro 21 Mar, 2012 3,0 diesel podobno miszcz, potwierdzaja to w znajomym salonie BMW jak i Compsporty,
2,0d do bujaki tez spoko i spalanie znosne, ja chcialem isc w benzyne 2,8 i wyzej.KarQ - Śro 21 Mar, 2012 Znajomy przyciągnął z DE 320d z 05/06 i wyszła go równo 9000e. 230.000 przebiegu, znośne wyposażenie, stan też bez zarzutu. Sam pojechał, sam znalazł etc. ale myślę, że 45tyś z początku produkcji trzeba liczyć - choć dla mnie dopiero po lifcie wygląda dobrze.zefir - Śro 21 Mar, 2012 dokladnie mowie polifcie Walle - Czw 22 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
a może pewnego yarka 1.0 tyle tylko że to bida wersja z korbkami, bez klimy i wspomagania
do tego biały
ale za to pewny przebieg nieco ponad 100kkm no i polski salon
auto totalnie bezawaryjne
Auto kupione, rzeczywiście bida wersja, ale dopasiona o skóra kiere, gałke i podłokietnik Fajnie się jeździ i na dojazdy do roboty sam bym kupił takie. Dzięki Piotrek!!!MoRToN - Czw 22 Mar, 2012
zefir napisał/a:
jak sie ostatnio orientowalem bo myslalem o e92 , to 70-80k
ale e91 to zupełnie inna bajka cenowa niż e92. e91 za 60k kupisz ładną.M - Czw 22 Mar, 2012 E91 na dużej feldze i glebie = KOCHAŁBYMMoRToN - Czw 22 Mar, 2012 łade auto, tylko z dobrym wypasem (lcd na górze dechy) bo inaczej to bida we środku. Dużo bardziej mi leży niż sedan.M - Czw 22 Mar, 2012 Sedan jest jakąś przeróbką E46 ale touring jest *rewelacyjny
*W mojej opiniizefir - Czw 22 Mar, 2012
MoRToN napisał/a:
łade auto, tylko z dobrym wypasem (lcd na górze dechy) bo inaczej to bida we środku. Dużo bardziej mi leży niż sedan.
Mortą ty lepiej zacznij pakować
flaszka zaczyna sie chłodzić ...
ja osobiscie ja ogladalem e90/e92 nie widzialem wersji bez wypasu, moze jak sie kupuje z silnikiem 1,6 ; 1,8 moze byc bida, ale przy 2,5 juz chyba nie Marek23 - Czw 22 Mar, 2012
Cytat:
3,0 diesel podobno miszcz, potwierdzaja to w znajomym salonie BMW jak i Compsporty,
Miszcz osiągowo i spalanie...ale awaryjnością i kosztami części już tak nie błyszczy. Lepiej brać 2.0d.Kamill - Czw 22 Mar, 2012 Historia sie powtórzyła jak z golfem 5tką, 3-4 lata od rozpoczęcia produkcji pierwsze egzemplarze w niemcowni stały za tyle ile teraz trzeba dać za 6 letnią 5ke, albo jeszcze taniej. Wiem bo jak kupiłem 3 letniego tourana to po 2 latach od kupna jego wartość nawet nie drgnęła.
Jakiś czas temu obserwowałem rynek e90tek. 2-3 lata temu 320d po jakiejś tam obcierce i przebiegiem ok 160tys można było kupić w okolicach 50-60tys na gotowo, za automat trzeba było dorzucić 5-8k bo było mało ich na rynku i zazwyczaj miały jakieś extrasy, benzyne 2.0 w biednej wersji miałem już zaklepana za 9500 E, po lekkiej obcierce (bo tylko takich szukałem).
M napisał/a:
Sedan jest jakąś przeróbką E46 ale touring jest *rewelacyjny
*W mojej opinii
e91 w Mpakiecie jest mistrzem, podoba mi sie szczególnie w tym niebieskim kolorze, na pakietowej 18" Marek23 - Sob 24 Mar, 2012 Chłopaki, staneło na tym,że biorę auto na firmę w leasing. Potrzebuję coś w kombiku i diesel. Jest oczywiście moją wysniona Octa, 2.0 tdi 110 koni. Pytanie, co w okolicach tej ceny mozna jeszcze sensownego kupić? Nowy Focus kombi?Jacek - Sob 24 Mar, 2012 weź skodę, łatwiej potem sprzedać niż fordaM - Sob 24 Mar, 2012 Powiem to ze wstydem ale superb w kombiaku wydaje się bardzo ładnym samochodem anjas - Sob 24 Mar, 2012
M napisał/a:
Powiem to ze wstydem ale superb w kombiaku wydaje się bardzo ładnym samochodem
+1, gdybym szukał rodzinnej fury to bralbym superba w kombiaku. Bardzo mi się podoba.